Pirmā dzimšanas diena konceptveikalam BOLD

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dizaina konceptveikals BOLD nosvinējis savu pirmo dzimšanas dienu.

BOLD komanda atzīst, ka nostrādātais gads ir bijis veiksmīgs un panākumiem pilns. Papildus konceptveikala vadīšanai BOLD komanda regulāri uzņēmās organizēt dažādus pasākumus, modes skates u.tml. Kopā notikuši 38 pasākumi.

Par vienu no lielākajiem panākumiem BOLD komanda uzskata tā veiksmīgo sadarbību ar Rīgas modes nedēļu, kur komandas uzdevums bija organizēt Rīgas modes nedēļas pavasara un rudens atklāšanas skates.

Vasaras sezonā dizaina konceptveikals BOLD atvēra pop-up veikalu Jūrmalā. Bet šā gada decembrī kopā ar pieredzējušiem partneriem atklāja pop-up konceptveikalu pašā Londonas sirdī – Koventgārdenā (Covent Garden). Sākot ar 7. decembri, pop-up veikals darbosies katru dienu līdz pat Ziemassvētkiem.

Šā gada laikā pie BOLD ir viesojušies un veidojuši izstādes leģendāri mākslinieki no Eiropas, Krievijas un arī Latvijas, piemēram, fotogrāfs Ulvis Alberts, skulptors Endrjū Logans (Andrew Logan), mākslinieks Andrejs Barteņevs (Andrey Bartenev) u.c.

Kā papildu projektu BOLD komanda izveidoja zīmolu KULT, kas apvieno drosmīgas apģērba kombinācijas, sportiskā stila apģērbu ar trauslām detaļām un smalkiem izšuvumiem. Kolekcijas autore Karlīne Anete Nagliņa, Kristas Birmanes un Beātes Stivriņas vadībā, radīja sievietes tēlu, kas nebaidās riskēt.

Šobrīd dizaina konceptveikals BOLD ir viens no lielākajiem šāda veida veikaliem Baltijā, kur 260 kvadrātmetros izdevies apvienot kvalitatīvāko un ekskluzīvāko no Baltijas dizaina sortimenta, kā arī uzaicināt uz Rīgu zīmolus no Ukrainas, Gruzijas un Polijas. Konceptveikalā apskatāmi un iegādājami modes, mājas, interjera priekšmeti un dekori no vairāk nekā 90 dizaineru radītajām kolekcijām. BOLD atvērts katru dienu, un tā ir vienīgā vieta Rīgā, kur ik dienas iespējams baudīt kūkas un eklērus no saldumu meistares Anna Panna.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu