Kāpēc runā, ka 21. decembris ir gada sliktākā diena?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Lai gan šodien nav 13. datums un piektdiena, pasaules astrologi šo dienu - 21.12., kas, starp citu, mums, latviešiem, skaitās ziemas saulgrieži, nodēvē par 2017. gada neveiksmīgāko dienu! Kāpēc?

Gada nogale vienmēr ir īpaši enerģētiski uzlādēta, jo paši vēlamies psiholoģiski pēc iespējas vairāk atstāt vecajā gadā, lai sāktu jauno gadu ar jaunu dzīvi. Tāpēc dzirdēt par gada sliktāko dienu gada nogalē nav īpaši patīkami, kaut gan labi, ka arī tā paliek 2017. gadā...

21. decembris var būt visai dīvaina diena, ne tikai tāpēc, ka šonakt būs gada visgarākā nakts. Tas viss, pateicoties Saturna ieiešanai Mežāža zvaigznājā, kas notika 19.12., kā arī Saules iziešanai caur Mežāža zvaigznāju, kas notiek tieši šodien - 21.12. «Saulei ejot caur Mežāža zvaigznāju, cilvēki steidz pabeigt iesāktos darbus, lai atpūstos un padomātu par nākamā gada plāniem. Līdz ar to rodas stress un tiek sperti nepārdomāti soļi - gribēsies, lai viss notiek tagad un uzreiz. Neizbēgami strīdi un arī atsvešināšanās, jo katrs ir aizņemts ar savām problēmām,» raksta bustle.com.

Tāpēc svarīgi palikt mierīgiem un pozitīviem un, iespējams, šī būs gada veiksmīgākā diena!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu