Uztici savus svētkus «BALTS»!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Decembris mums ir aktīvākais mēnesis gadā - tas ir pucēšanās, pasākumu, svētku un mielastu mēnesis. Jāpaspēj sakopt sevi un vidi sev apkārt, lai radītu svētku sajūtu, jādomā par tuvajiem un jāsarūpē dāvanas, jāapmeklē svētku ballītes ar draugiem, ar kolēģiem un radiem - nav otra tik darbīga mēneša gadā jebkurai sievietei kā decembris! Decembris ir arī recepšu un bieži vien pārēšanās mēnesis. Recepšu grāmatas tiek izpirktas no grāmatnīcām, tiek atrastas vecmāmiņu recepšu klades, interneta meklētājā populārākais vārds kļūst «Ziemassvētku pīrāgs» un katrā sievietē pamostas saimnieces gēns.

Veikalos ir rindas, kafejnīcās burzma, bet laika nav, ir gan jāpaspēj paēst pusdienas, gan izpildīt visas Jaungada apņemšanās (tas gads paskrēja tik ātri, ka nebija laika iestāties franču valodas kursos, vai ne?). Tāpēc patīkams atklājums ir bistro BALTS. Tā ir kā glābšanas stacija vētras laikā - izvilks no burzmas, pabaros, sasildīs. Skaidrs, ka Ziemassvētku galds būs pārkrauts un neviens neskaitīs ne kalorijas, ne porcijas, tāpēc līdz tam visām maltītēm ir jābūt svaigām, tīrām un garšās bagātīgām. Nekādā gadījumā negribas smaguma sajūtu vēderā vai ēdiena aromātu jaunajā apģērbā un frizūrā. Gribas kaut ko vieglu un gaisīgu.

Aktīvajā decembrī iesakām tev BALTS kā labāko sabiedroto - tur visas maltītes tiek gatavotas uz vietas un kārtotas kastītēs, lai tev ērti būtu apskatīt piedāvājumu, izvēlēties un paņemt līdzi vai apēst turpat uz vietas. Suši, svaigi salāti, zupas - viss ir svaigi gatavots un pieejams uzreiz bez liekas gaidīšanas. Būtiski ir piebilst, ka BALTS ēdieni tiek kārtoti videi draudzīgā iepakojumā, kas nozīmē, ka tev ir lieliska iespēja izpildīt vienu no saviem pērnā gada solījumiem pašam sev - vairāk parūpēties par vidi, lai taviem mazbērniem nav jāstaigā pa plastmasas pļavām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu