Viesu stils «Gada zīmola» apbalvošanas ceremonijā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

Kanāla RīgaTV 24 raidījums «Tete-a-Tete ar Rīgu», kuru vada ētera personība Lelde Lietaviete, noslēdzot sezonu, apbalvojis progresīvākos, inovatīvākos un iedvesmojošākos latviešu zīmolu autorus. Pasākums «Tete-a-Tete ar Rīgu GADA ZĪMOLS 2017» norisinājās topošajā mākslas centrā «ZUZEUM», pulcējot 30 talantīgus jaunos uzņēmējus. Gada garumā katrs no nominantiem bija viesojies raidījumā, daloties pieredzē ar savu iedvesmas stāstu.

Gada veikumu vērtēja vairāki jomas profesionāļi, starp kuriem bija modes mākslinieks, Bold Conceptstore īpašnieks Bruno Birmanis, «Taste Latvia» vadītāja Dita Danosa, «Talented» zīmola autore Indra Komarova un stiliste Kristīne Rudzinska.

Atbalstīt jaunos autorus un novērtēt viņu veikumu pasākumā bija ieradušies vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki: dizainere Dace Krieviņa-Bahmane, māksliniece Ieva Bondare un politiķis Mārtiņš Bondars, aktrise Elīna Vaska, mūziķis un producents Arstarulsmirus, grima māksliniece Dita Grauda un slavenību friziere Diana Payton.

Pasākuma viesus ar skaistiem priekšnesumiem priecēja dziedātāja Māra Upmane-Holšteine un grupas «Astro’n’out» puiši, kā arī jaunā, talantīgā grupa «Laika upe», mūziķis Cris Noa, ģitāras virtuozs Dmitrijs Tarasovs un skaistās balss īpašniece Kitija Blūma. Par interesanto skatuves noformējumu šoreiz bija parūpējusies firma Dizainers.lv.

Pasākuma un raidījuma «Tete-a-Tete ar Rīgu» vadītāja Lelde Lietaviete izteica lielu gandarījumu par zīmolu uzcītību un neatlaidību: «Latvija ir valsts, kurā ir daudz kreatīvu un iniciatīvas bagātu cilvēku, un man ir bijis tas prieks un gods iepazīstināt skatītājus ar vietējo uzņēmēju un pašmāju zīmolu iedvesmas stāstiem. Šo cilvēku neatlaidīgais gars un vēlme darīt ir apbrīnojama, es pat atļautos teikt, ka šie jaunie uzņēmēji, kuri meklē risinājumus pavisam ikdienišķās lietās un izmanto plašo izvēļu laikmetu sev par labu, ir paraugs citiem!»

Apbalvošanas ceremonija būs vērojama RīgaTV 24 kanālā 30.12. plkst. 22:00 un 31.12. plkst. 12:00 un 18:30.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu