Megana karalienei uzdāvina kāmi. Vai jau atkal viņa pārkāpusi karalisko etiķeti?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Beidzot zināms, ko topošā prinča Harija līgava amerikāņu aktrise Megana Mārkla Ziemassvētkos uzdāvinājusi Viņas Majestātei karalienei Elizabetei II. Jā, jūs nepārklausījāties - tas ir dziedošs kāmis! Kā uz to reaģēja karaliene?

Jau iepriekš rakstījām, ka Meganas adaptācija britu karaliskajā ģimenē ir kā amerikāņu kalniņi - te viss virzās labi, te pēkšņi kāds pārsteigums no pašas Meganas.

Jau vairākkārt viņa ir pārkāpusi etiķeti, tāpēc ļoti interesanti ir uzzināt, kā Ziemassvētkos reaģēja karaliene Elizabete, kad atvēra dāvanu

no mazdēla līgavas.

Kā raksta Daily Star Online, dāvanā no Meganas bija rotaļlieta - dziedošs kāmis. Tomēr karaliene smējās,

jo viens no viņas korgijiem centās šo kāmi nočiept sev par spēļmantiņu.

Šī epizode Viņas Augstībai šķita jautra, tāpēc dāvana, visticamāk, viņai asociēsies ar pozitīvām emocijām.

Foto: AP

Kā tika ziņots, Kensingtonas pils 15. decembrī laida klajā oficiālo paziņojumu par precīzu kāzu datumu. Harijs un Megana precēsies 2018. gada 19. maijā, vēstīts Kensingtonas pils oficiālajā paziņojumā. Ceremonija norisināsies Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī. Pēc precībām 36 gadus vecā Megana Mārkla varētu iegūt princeses vai Saseksas hercogienes titulu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu