«Vingruma maratonam» 5. sezona ir klāt! PIESAKIES!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jauns gads nāk ar jaunām iespējām un izaicinājumiem! Esi viens no 5. Vingruma maratona jubilejas sezonas pieciem finālistiem – sporto par brīvu trīs mēnešus pieredzējušu un profesionālu treneru uzraudzībā, maksā tikai tad, ja treniņu «nobasto». TVNET sadarbībā ar «Vingruma klubu» jau piekto gadu organizē šo realitātes projektu, kurā cilvēki top veselīgāki un jūtas labāk!

Sāc gadu ar sportisku apņēmību. Pierādi sev, ka esi mērķtiecīgs un gatavs nepadoties savu vēlmju īstenošanā! Pietiks prātot, kā būtu, ja būtu, sāc dzīvot tā, kā vēlies, jau tagad!

Maratona norise

  • 5 projekta dalībieki 3 mēnešus vismaz 3 reizes nedēļā (sākot no +/- 22.01. līdz 22.04.) trenējas

    pēc kluba treneru izstrādātiem treniņu plāniem un padomiem.

    Ikdienā cenšas ievērot Health monitor diagnostikā noteikto uztura kaloritāti un veselīgos uztura paradumus, ar kuriem katrs no dalībniekiem tiek iepazīstināts, projektam sākoties.

    PIETEIKUMA ANKETA "VINGRUMA MARATONAM"

  • Katram dalībniekam tiek piešķirts savs personīgais treneris, kas seko dalībnieka treniņu procesam un tā rezultātiem.

    Izstrādā treniņa programmu un sniedz ieskatu arī ikdienas uztura jautājumos.
  • Dalībnieki dalās savos treniņu panākumos un veselīgā uztura ievērošanas pieredzē sociālajos tīklos. Kā arī katru nedēļu dalībnieku uzdevums ir veidot dienasgrāmatu par nedēļā paveikto, par ko informē TVNET lasītājus un projekta sekotājus.

    LASI, KATRA "VINGRUMA MARATONA" DALĪBNIEKA BLOGU!

  • Projekta kopējam izpildes procesam un katra dalībnieka sekmēm seko sertificēts fiziskās sagatavotības treneris Mag. paed. Normunds Rozenšteins, kas pazīstams, pateicoties pieredzei un zināšanām, kas gūtas profesionālajā sportā, trenējot izlases sportistus un prasmīgi uzlabojot ievērojama skaita klientu veselības stāvokli un attiecīgi dzīves kvalitāti.

    publicitātes

  • Viss projekta ietvaros ietilpstošais ir bez maksas, treniņu laika plānu var pielāgot individuāli savām vajadzībām, tikai jāgrib! Ja maratona noteikumi netiek ievēroti un kāds no dalībniekiem

    ļaujas slinkumam un nav apmeklējis vairāk nekā trīs treniņus, viņš tiek diskvalificēts.

Projekta noslēgumā TVNET lasītāji balsos par savu Vingruma maratona favorītu, kuram mēs piešķirsim lielisku balvu – izvēles iespēju: 1 gada pilna laika abonementu sportam; 6 mēnešu abonementu sev + 1 sev izvēlētai personai; 4 mēnešu abonementu sev + 2 sev izvēlētām personām vai 3 mēnešu abonementu sev + 3 sev izvēlētām personām.

PIETEIKUMA ANKETA "VINGRUMA MARATONAM"

LASI, KATRA "VINGRUMA MARATONA" DALĪBNIEKA BLOGU!

Gaidīsim Tavu pieteikumu līdz 15.01.2018., sūtot pieteikuma anketu uz e-pastu normunds@vingrumaklubs.lv

Ar dalībniekiem, kas kvalificēsies nākamajai atlases kārtai, mēs sazināsimies.

http://vingrumaklubs.lv/

LASI, KATRA "VINGRUMA MARATONA" DALĪBNIEKA BLOGU!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu