Spāņi nosauc TOP 5 sievietes īpašības

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Īsi pirms Visu mīlētāju dienas, 12. februārī, Dailes teātrī būs iespējams vērot temperamentīgā deju kolektīva «Los Vivancos» šovu «Aeternum» (Mūžība). Kolektīva sastāvā ir talantīgi brāļi, kas dzimuši Spānijā, un viņu šovi ātri vien iemantojuši uzslavas no mākslas cienītājiem visā pasaulē, protams, īpaši priecējot arī dāmu acis. Talantīgo dejotāju portrets noteikti saistītu ne vienas vien lēdijas uzmanību, taču šoreiz lūdzām māksliniekiem minēt, kādas rakstura iezīmes un īpašības viņi pamana un novērtē sievietēs.

Sievišķība

Kā skaidro brāļi, šī īpašība iemieso pašu sievietes būtību, saistoties ar maigu, laipnu un koptu būtni. «Los Vivancos» pārstāvji uzskata, ka sievišķība iemieso spējas un vēlmi parūpēties gan pašai par sevi, gan līdzcilvēkiem. Patiesi sievišķīga dāma cenšas izkopt sevi kā garīgās izaugsmes ziņā, tā arī vizuālā izskata un kopējās fiziskās sagatavotības ziņā, uzskata mākslinieki.

Inteliģence

Paši mākslinieki ir guvuši izglītību pasaulē atzītās augstskolās, tādēļ arī tādu īpašību kā inteliģence puiši vērtē augstu. Viņuprāt, šī īpašība ietver arī zinātkāri, spēju orientēties dažādās nozarēs, māku formulēt un izteikt viedokli, kā arī prasmi uzklausīt un pieņemt citu viedokļus. Ar inteliģentu cilvēku notiek jēgpilnas sarunas un tas attiecību veidošanas procesā nozīmē daudz, spriež dejotāji.

Spēja pielāgoties

Brāļi ikdienu aizvada nepārtrauktā kustībā, sniedzot izrādes pilsētās visā pasaulē, tādēļ ierasti apstākļi mēdz būt ilgstoša nošķirtība no ģimenes. Mākslinieki atzīst, ka tas ir grūtākais, ar ko nākas samierināties konkrētajā profesijā. Tas noteikti nav viegli arī tuviniekiem, tādēļ viena no īpašībām, ko brāļi augstu novērtē sievietē, ir spēja pielāgoties dažādiem apstākļiem. Starp tiem minama gan ilgstošāka prombūtne, gan dažkārt arī garāki pārbraucieni un vides maiņa.

Pozitīvisms

Brāļi ir dzimuši saulainajā Spānijas pilsētā Barselonā, kas priecē gan ar jūras tuvumu, gan kalnainiem apvidiem un, protams, ar silto klimatu. Nav noslēpums, ka patīkami laikapstākļi uzlabo omu, tādēļ dienvidu valstu iedzīvotāji nereti saistās ar atsaucību un dzīvesprieku. Spēju pozitīvi skatīties uz notiekošo kolektīvs novērtē ikvienā personā un, protams, arī sievietē.

Humora izjūta

Ir veselīgi gan spēt pasmieties pašam par sevi, gan arī pasmieties kopumā, un šeit lieti noder humora izjūta. Tā var sakrist, var nesakrist, taču humora izjūtai jāpiemīt, jo tā veido personību un, ja tā ir izkopta, norāda arī uz inteliģenci, stāsta «Los Vivancos» pārstāvji. Turklāt ar dzīvesbiedru, kam piemīt humora izjūta, nekad nav garlaicīgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu