Briedis ar boksa cimdu pret varmākām, kas paceļ roku pret sievieti!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Vīrieša vardarbība pret sievieti ir gļēvuma un vājuma pazīme...» sociālajos tīklos savās pārdomās par vardarbības pret sievieti izplatību Latvijā dalās bokseris Mairis Briedis. «Tā ir sodāma rīcība, un par to nedrīkst klusēt!»

Labklājības ministrijas organizēto kampaņu pret vardarbību ģimenē #neklusē atbalsta arī Latvijas slavenības. Tagad arī mūsu čempions Mairis Briedis iesaistījies akcijā, lai mudinātu sabiedrību par vardarbību neklusēt.

«Tā ir sodāma rīcība, un par to nedrīkst klusēt! Priecājos, ka man, kā Baltās lentītes vēstnesim, kopā ar Latvijas Republikas Labklājības ministriju ir iespēja šo problēmu akcentēt!» savā Facebook lapā ierakstījis bokseris un policists Mairis Briedis.

Latvija ir viena no Eiropas Savienības dalībvalstīm, kurā vardarbība pret sievietēm un vardarbība ģimenē ir īpaši izplatīta. No partnera vardarbības vismaz reizi dzīvē ir cietušas trešdaļa sieviešu. Katram trešajam vardarbības upuris dzīvo kaimiņos.
Latvijas Policija aicina: neesi vienaldzīgs un neignorē vardarbību pret sievieti vai vardarbību ģimenē sev līdzās — pie kaimiņiem vai paziņu lokā! Ziņo!

Foto: publicitātes

• Kaimiņi, tuvinieki, saskaroties ar vardarbību līdzās, zvaniet pa tālruni 110, ja situācija ir kritiska, vai 116 006, lai saņemtu konsultatīvu atbalstu, kā rīkoties, lai pārtrauktu vardarbību.
• Upuriem ir iespēja saņemt valsts apmaksātu sociālas rehabilitācijas pakalpojumu un tiesisku aizsardzību (varmākas tūlītēja nošķiršana, valsts nodrošināta juridiskā palīdzība).

Tēmturi: #LabklājībasMinistrija #neklusē

www.cietusajiem.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu