Vingruma maratona 5. sezona ir sākusies - iepazīsti dalībniekus!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

«Skarbā» fināla atlases komisija šā gada trīs mēnešu Vingruma maratonam ir izvēlējusies divus četrdesmitgadīgus vīrus Ansi un Raimondu un trīs dāmas 30+ vecuma grupā - Daci, Ingu un Inesi.

 
Foto: Vingruma klubs

Ansis (40)

Ar vīriem (Ansi un Raimondu) man jau ir iznācis iepazīties treniņos, un droši varu saukt viņus par staltiem.

Lai gan Ansis ir veselus 115 kg smags, augums ir 191 cm.

 
Foto: Vingruma klubs

Raimonds (40)

Raimonda 186 cm stāvs ir 90 kg vērts. Vīri, tāpat kā dāmas, ir tikuši finālā mērķtiecīgo pieteikumu dēļ, skaidri paužot vēlmi uzlabot savu fizisko formu un tikt galā ar veselīga uztura paradumu apgūšanu, un tad vēl papildus par to visiem stāstīt, kā tas notiek...

Pirmajos treniņos un uztura konsultācijās ir redzams, ka vīri ir pilni apņēmības ar iecerēto tikt galā. Paredzu, ka šo vīru duets maratona gaitā «dīvāna ekspertiem» parādīs, kā trīs mēnešu laikā vienā mierā un ar pārliecību iespējams «uzlaboties». Kā apgūt veselīgus uztura paradumus, tiekot galā gan ar ikdienas steigu, gan aizņemtību. Noslēgumā būs muskuļos pārvērsti tauciņu kilogrami, uzlabota stāja, nostiprināta mugura. Nosoļotie kilometri būs vairojuši izturību, un tas viss kopā ar Vingruma kluba SPA liks priekā starot maratonistiem un iedvesmos līdzjutējus. Par vīriem esmu drošs.

 
Foto: Vingruma klubs

Dace (39)

Dace pamanījusies uzkrāt attiecīgi 102 kilogramus.

 
Foto: Vingruma klubs

Inga (34)

Ingas svars - 110 kg.

Dāmas, sportot gatavas, bet es no pieredzes gribu teikt, ka dāmu panākumi par 2/3 būs atkarīgi no uztura. Maratonu sākot saņemtie uztura ieteikumi pamazām ir jāattiecina uz savu ikdienu, lai tad ik divu nedēļu mērījumos varētu uzķert to atslēdziņu, kas ļauj būt možai un spēkpilnai, reizē šķiroties no liekajiem kilogramiem.

 
Foto: Vingruma klubs

Inese (33)

Inesei traucē viņas 78 kilogrami, kas tāpat kusīs un pārvērtīsies možuma devās. Bet, lai tas notiktu, dāmām tomēr ir jāpieliek lielāka piepūle nekā kungiem... Pie visa vainīgs testosterons, kura vīriešu organismā ir līdz pat desmit reizēm vairāk. Testosterons veicina muskuļu briešanu pēc slodzēm, stimulē to reģenerācijas procesu, kas savukārt sadedzina kalorijas un tauciņus, pat atpūtā un miegā...

Dāmām ir jāpaļaujas uz savu spēju būt mērķtiecīgām un precīzām, lai salāgotu uztura, treniņu un atpūtas režīmus. Par daudz treniņu bez atpūtas un rūpīguma uztura izvēlē nedod labus rezultātus. Būs jāatrod līdzsvars starp šiem faktoriem. Es ceru, ka tuvinieki un līdzjutēji atbalstīs ikdienā, lai maratona gaitā un arī turpmāk viņām būtu pietiekami laika, kuru veltīt sev, sportot, atpūsties un īstenot tās ieceres, par kuru piepildīšanos visi turēsim īkšķus nākamos trīs mēnešus.

Lai iecerētais piepildās!

Foto: publicitātes

www.vingrumaklubs.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu