«Vingruma» Dace: Mans moto šiem 3 mēnešiem - «mūsu sapņi kļūst redzami»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Pirmā vingruma maratona nedēļa ir paskrējusi nemanot, bet sāksim ar to, kā nokļuvu šajā vingruma maratonā. Nejaušs raksts jeb izaicinājums vienā no populārākajiem sociālajiem tīkliem Facebook pamudināja izvērtēt to, ko vēlos sasniegt tuvāko mēnešu laikā, un, ja ir iespējams saņemt profesionāļu palīdzību bez maksas, kāpēc gan ne…

Izaicinājumi, kas saistīti ar svara zaudēšanu, fiziskās formas uzlabošanu, šodien jau ir kļuvuši ļoti populāri, iepazīstoties ar dažiem no tiem un saprotot, kādā veidā mēs «uzķeramies», nolēmu pieteikties šim maratonam, kura rezultāts ir atkarīgs tikai un vienīgi no manis.

Mans moto šiem trīs mēnešiem: «Mūsu sapņi kļūst redzami.»

Tāpat kā jebkura no mums, esmu mamma, lielāko dienas daļu pavadu sēžot pie datora, reizi nedēļā vakaru pavadu «Bachata Riga» sabiedrībā, apgūstot dejas soļus bačatā, patīk nūjot un izaicināt sevi Stirnu buka distancēs. Nosacījums trīs reizes nedēļā apmeklēt sporta klubu nelikās nekas neizdarāms, ņemot vērā, ka šo laiku ikdienā mēs mēdzam pavadīt veikalā, ar draugiem, paziņām vai sēžot pie TV. Piedalos šai maratonā, lai nostiprinātu un sakārtotu ķermeņa proporcijas, iegūtu fizisko noturību (piemēram, lai pieveiktu kādu no garajām Stirnu buka distancēm),

iemācītos sakārtot savu ēdienkarti, kā rezultātā kļūtu slaidāka par pāris kilogramiem.
Foto: privātais arhīvs

Šīs nedēļas laikā tikos ar savu mentoru Normundu Rozenšteinu, kurš ir ne tikai treneris, bet arī veselības veicināšanas konsultants, ir aizvadīti pirmie treniņi ar man piesaistīto treneri Ņikitu Cigankovu. Ir veikti pirmie mērījumi, saņemti uztura ieteikumi un mājas darbs – veikt «energoauditu» savā ikdienas uzturā, neēst pārāk maz😊.

Foto: privātais arhīvs

Tāda nu, lūk, mana pirmā dienasgrāmata kā vingruma maratona dalībniekam. Tev, lasītāj, lai Tavs sapnis kļūtu redzams, iesaku padomāt un atbildēt, kāpēc Tu gribi kaut ko mainīt, kāpēc …, lai atrastu sevī īsto motivāciju kaut ko mainīt.

Foto: privātais arhīvs

Tiekamies nākamnedēļ, kad noteikti pastāstīšu, kā man veicās otrajā vingruma maratona nedēļā.

Dace

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu