Februāra mēneša horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Klāt februāris un klāt jaunā zodiakālā prognoze!

AUNS Attiecību lietās februāris var izrādīties nedaudz saspringts periods. Saskarsmē ar laulāto centies būt savaldīgāks, iecietīgāks. Ja pratīsi ieturēt diplomātisku nostāju, ļausies kompromisiem, viss pamazām ieies tev vēlamās sliedēs. Personīgajās lietās varbūt saskarsies ar sarežģījumiem, taču darba jautājumos tev smaidīs veiksme! Mēneša pirmajā pusē droši vari risināt pārrunas ar priekšniecību, veidot jaunus lietišķos kontaktus, doties komandējumos. Naudas lietām piemērotāks būs februāra vidus. Godkāre un vēlme ieņemt augstāku amatu būs tavi galvenie dzinuļi. Februāra otrajā pusē, jo īpaši, sākot ar trešo nedēļu, var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistītais. Ir vērts parūpēties, lai tava māja vai dzīvoklis ir apdrošināts, kā arī gana labi pasargāts no garnadžiem. Pašā februāra nogalē atkal aktualizēsies mīlas frontē notiekošais. Kāds Auna zīmes pārstāvis var nolemt sākt jaunas attiecības. Savukārt citam iespējama negaidīta veiksme naudas lietās.

VĒRSIS Šis būs tavs veiksmes mēnesis. Sev vēlamo sasniegsi gan darbā, gan arī mājas dzīvē. Saskarsmē ar apkārtējiem būsi draudzīgs, tajā pašā laikā nepieciešamības gadījumā spēsi ieturēt ļoti lietišķu, nosvērtu un nopietnu nostāju. Kādam Vērsim var ievērojami pieaugt domubiedru loks. Ja domā par došanos uz ārzemēm, lai gūtu jaunus sadarbības partnerus, tad zini, ka tam piemērotāka būs mēneša pirmā puse. Šajā periodā vari arīdzan apmeklēt kursus, smelties pieredzi no kolēģiem, kā arī pats pievērsties pedagoģiskām aktivitātēm. Februāra otrā puse vairāk akcentēs ģimenes dzīvē notiekošo. Tu daudz vairāk laika vēlēsies pavadīt kopā ar otro pusīti. Nav izslēgts, tev padomā būs romantisks ceļojums vai citi pārsteigumi, kuri nenoliedzami radīs gandarījumu gan partnerim, gan tev pašam. Mēneša pēdējā nedēļā esi piesardzīgāks pie auto stūres, ievēro satiksmes noteikumus, nekļūsti pārgalvīgs.

DVĪŅI Ja rīkosies pārsteidzīgi naudas lietās, vari jūtami bremzēt savus panākumus, kā arī radīt paliekošas sekas. Mēneša sākumā oma nebūs no labākajām, taču tas nenozīmē, ka nespēsi rast kopīgu valodu ar apkārtējiem. Pirmajā februāra nedēļā vēlams vairāk laika veltīt individuālām aktivitātēm. Vēlāk droši vari pievērsties kolektīviem pasākumiem. Mēneša vidū tavs noskaņojums pamazām sāks uzlaboties. Tevī radīsies jaunas idejas, iedvesma. Kāds Dvīnis var nolemt sākt jaunas darba gaitas, iesaistīties interesantā, ienesīgā projektā. Mājas dzīvē vēlēsies, lai partneris tev dod lielāku rīcības brīvību. Februāra izskaņā var aktualizēties ar nekustamo īpašumu saistītas lietas. Pilnīgi iespējams, apsvērsi domu pārcelties uz jaunu dzīvesvietu. Darba jautājumos tev smaidīs veiksme.

VĒZIS Ja pratīsi saskatīt un nebaidīsies izmantot mirkļa piespēlētās iespējas, tad februārī spēsi uzlabot savu materiālo stāvokli. Esi piesardzīgs, kārtojot juridiska rakstura jautājumus. Rodoties kādām neskaidrībām, noteikti uzklausi kolēģu ieteikumus. Arī intuīcija nesnaudīs, tā spēs tevi ne reizi vien pasargāt no nepatikšanām. Šomēnes pastiprinātu nozīmi spēlēs saskanīgas attiecības ar priekšniecību. Lietišķajām pārrunām vispiemērotākā var izrādīties februāra otrā nedēļa. Šis būs zīmīgs mēnesis tiem Vēžiem, kuri saistīti ar privāto biznesu, pavārmākslu, viesmīlību un tūrismu. Savus pienākumus pildīsi ar lielu atbildības sajūtu, rūpību. Ja uzrodas kāds, kurš apstrīd tavas profesionālās spējas, neuztraucies, tavi darbi runās skaļāk par jebkura skauģa mēļojumiem. Februāra nogalē tev radīsies iespēja vairāk laika veltīt sev, atpūtai.

LAUVA Būsi izteikts taisnības cīnītājs. Apkārtējie tevī saskatīs izteiktu līderi, smelsies no tevis iedvesmu, arīdzan praktiskus padomus. Mēnesis būs gana veiksmīgs no finansiālā viedokļa. Vari ieguldīt savus līdzekļus kādā projektā, kā arī palīdzēt citiem tikt galā ar investīcijām saistītiem jautājumiem. Lai nerastos problēmas ar veselību, esi apdomīgāks ar pienākumu apjomiem, kurus sev uzkrauj. Proti, nepārvērtē savas iespējas, atstāj nelielas enerģijas rezerves neparedzētiem gadījumiem. Sākot ar mēneša vidu, vari aktīvāk komunicēt ar ārzemju sadarbības partneriem, doties komandējumos, apgūt jaunas profesionālās iemaņas. Ja paaugstināsi savu konkurētspēju darba tirgū, ātri vien iekarosi aizvien jaunas virsotnes. Privātajā dzīvē februāris būs samērā mierīgs, patīkams mēnesis. Tu itin viegli radīsi kopīgu valodu ar mīļoto un atvasītēm. Labprāt organizēsi nelielas mājas svinības, uz kurām aicināsi gan radus, gan draugus.

JAUNAVA Faktiski visa februāra garumā dabūsi pamatīgi noskrieties. Tava līdzdalība būs nepieciešama gan darba procesos, gan personīgajā dzīvē. Nekrīti izmisumā, ja šķiet, ka nu jau patiesi netiec ar visu galā. Mirkli atvelc elpu un palūkojies uz notiekošo ar svaigu skatienu. Tev nepieciešams rūpīgāk izvērtēt šā brīža prioritātes, nedaudz skrupulozāk saplānot savu laiku! Nav izslēgts, kāds no paziņu, draugu loka var sniegt tev praktisku atbalstu, atslogot no kādiem pienākumiem. Mēneša vidū iespējamas vairākas zīmīgas tikšanās, kurās panāktais var jūtami ietekmēt turpmāko profesionālo izaugsmi. Lai gūtu pēc iespējas labākus rezultātus, liec lietā sev piemītošās analītiskās dotības un saimnieciski organizatorisko talantu. Februāra beigās akcentēsies mīlas lietas. Saskarsmē ar mīļoto mācies būt atvērtāks emocionālajā plānā, vairāk uzticēties partnerim.

SVARI Februāra pirmā dekāde ir gana labvēlīga darījumiem ar naudu un vērtspapīriem. Lietišķajās aktivitātēs jutīsies kā zivs ūdenī. Pilnīgi iespējams, kāds Svaru zīmes pārstāvis var izpelnīties paaugstinājumu amatā. Mēneša otrajā dekādē tev gribēsies vairāk uzmanības veltīt personīgajai dzīvei. Varbūt nolemsi ļauties romantiskiem piedzīvojumiem, pievērsīsies jaunam hobijam. Īpaši sekmēsies radošās lietas. Tevī burtiski modīsies aktiera talants, kurš tīri labi noderēs arī ikdienas gaitās. Zīmīgs periods Svariem, kuri saistīti ar izklaides jomu. Februāra izskaņā, iespējams, parādīsies jaunas peļņas iespējas, kuras nu nekādi nevēlēsies laist garām. Lai veiksmīgi paveiktu plānoto, tev vajadzēs nodrošināties ar uzticamu komandu, kā arī būt gana pacietīgam, jo kārotais nenāks tik ātri un viegli, kā sākotnēji varētu domāt. Mīļotais cilvēks, ģimene spēs sniegt tik nepieciešamo morālo atbalstu, padomus.

SKORPIONS Tu būsi mērķtiecīgs un uzņēmīgs, spēsi tikt galā ar visu, ko vien dzīve tev «piespēlēs». Februāra pirmajās divās nedēļās vari risināt ar dokumentāciju, tieslietām saistīto, iegādāties nekustamo īpašumu vai kārtot apdrošināšanas jautājumus. Attiecībās ar otro pusīti esi izvēlīgāks savos izteicienos, atturies no pārlieku tiešiem, asiem apgalvojumiem. Mēneša vidus vairāk atbilstošs attiecību lietām. Vari šķetināt radušos strīdus ar radiniekiem, kopīgi ar laulāto nospraust jaunus nākotnes plānus. Kāds Skorpions var nolemt pilnveidot vai pat pilnībā pārveidot sava mājokļa interjeru. Radošo ideju īstenošanai nežēlosi nedz naudu, nedz savu laiku. Februāra nobeigums var nākt ar saviem pārsteigumiem darba jautājumos. Tev radušās pārmaiņas nāks tikai par labu. Pilnīgi iespējams, apstākļu sakritība ļaus vairot ienākumus, uzņemties jaunus, daudz interesantākus darba pienākumus.

STRĒLNIEKS Idejas būs daudz un dažādas, tikai jācenšas pēc iespējas skaidrāk saprast, kuras no tām tu vari atļauties šobrīd īstenot. Zvaigznes iesaka vairāk laika veltīt saviesīgiem pasākumiem, jo, apmeklējot tos, pastāv lieliskas iespējas iegūt vērtīgus kontaktus, smelties jaunu iedvesmu turpmākajiem darbiem. Līdz februāra vidum labāk atturēties no ārzemju braucieniem, jo tajos vari saskarties ar neparedzētiem un gana piņķerīgiem šķēršļiem, papildu izdevumiem. Labāk velti laiku savu zināšanu papildināšanai, sevis pilnveidošanai garīgajā plānā. Mēneša trešā un ceturtā nedēļa būs kā radīta saimnieciskiem jautājumiem. Iespējams, atvasītēm vajadzēs tavu palīdzību, lai tiktu galā ar sarežģījumiem mācībās. Saskarsmē ar mīļoto būsi atsaucīgs un draudzīgs. Jūsu kopdzīvē parādīsies jauns jūtu pieplūdums. Februāra pēdējās dienās var aktualizēties ar transportu, tehniskām lietām saistītais.

MEŽĀZIS Nedaudz pretrunīgs mēnesis. Teorētiski nekas tev netraucēs panākt savu, taču pārlieku principiālā un nelokāmā attieksme var radīt zināmus sarežģījumus. Tev vairāk jācenšas iziet uz kompromisiem, aktīvāk jādarbojas komandā. Klausi pieredzes bagātāku kolēģu ieteikumiem, nemeklē it visā tūlītēju materiālu labumu, centies būt tālredzīgāks, pavērties uz notiekošo ar filozofisku skatienu, kā arī svarīgi nerīkoties pretēji saviem uzskatiem, sirdsapziņai. Lietišķās pārrunas, līgumu slēgšanu, labāk atlikt uz mēneša izskaņu, turpretim februāra pirmajā pusē vēlams vairāk uzmanības koncentrēt saviem tiešajiem darba pienākumiem, parūpēties, lai darbi tiek paveikti nospraustajos termiņos un atbilstošā kvalitātē. Ģimenes lauciņam šomēnes tev var nedaudz pietrūkt laika. Lai atvasītes vai otrā pusīte nesāk izteikt pārmetumus, vismaz nedēļas nogalēs mēģini atlicināt brīvus brīžus, kurus pavadīt kopā ar tuviniekiem.

ŪDENSVĪRS Iepriekš paveiktie darbi tieši februāra sākumā var nest tev atzinību, priekšniecības uzslavas. Savās aprindās tiksi augstu vērtēts, tavā padomā ieklausīsies arī augstākstāvošie. Labi sapratīsies ar ietekmīgiem cilvēkiem, valsts struktūru pārstāvjiem. Kāds Ūdensvīrs var iemantot sev jaunu atbalstītāju, sponsoru turpmāko biznesa plānu īstenošanai. Mēneša vidū par sevi var likt manīt atvasīšu untumi, kaprīzes, kuras ātri vien tevi nokaitinās. Taču prātīgāk būtu savaldīties un izklāstīt savu nostāju tev raksturīgā, psiholoģiski smalkā, taču viegli saprotamā manierē. Tavas psihologa un oratora dotības noderēs ne tikai mājas dzīvē. Iespējams, kļūsi par lielisku padomdevēju kādam no kolēģiem. Tuvojoties februāra nogalei, aiz vien vairāk laika un enerģijas tērēsi darbam. Dažubrīd var pārņemt sajūta, ka neko citu kā ofisa sienas neredzi. Neskatoties uz garajām darba stundām, apzināsies, ka pūlies ģimenes un savas nākotnes vārdā!

ZIVIS Gan darbā, gan privātajā dzīvē liela nozīme būs spējai savaldīties, apslāpēt pārmērīgās kaislības. Līdzko jūti, ka nespēj noturēt emocionālo līdzsvaru, nekautrējies, pakonsultējies ar psihologu vai izkrati sirdi uzticamam cilvēkam. Iespējams, šobrīd notiekošais var izrādīties pārpūles rezultāts un tev vienkārši ir nepieciešama ilgāka atpūta. Ja mēneša sākumā vēlams ieturēt mierīgāku dzīves ritmu, tad jau no februāra vidus tevi gaida jauns darba cēliens. Iespējams, nāksies piedalīties vairākos saviesīgos pasākumos, pievērsties ar reklāmu, prezentācijām saistītajam. Saskarsmē ar otro pusīti var parādīties neliela greizsirdība, taču tā neiezīmēs nopietnus konfliktus, jo īpaši, ja atklāti izrunāsies ar partneri, pārliecināsi, ka nekādam uztraukumam nav pamata. Mēneša nogalē kāds Zivju zīmes pārstāvis nopietnāk pievērsīsies ezotēriska rakstura interesēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu