«Vingruma» Inga: Viena lieta, kuru esmu apņēmusies nepārkāpt, – noiet 9000 soļu katru dienu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Kad iepriekš ievēroju kādu konkrētu diētu, mēnesis bija ilgākais, ko varēju izturēt. Šobrīd palīdz apziņa, ka drīkstu ēst pilnīgi visu! Ir tikai jārēķinās, ka tad, ja apēdīšu kaut ko neveselīgu, nāksies samierināties ar stipri mazāku porciju nākamajās ēdienreizēs. Trenere Samanta ieteica sekot mirkļbirkai #veselalaimiga Instagram aplikācijā – tā ir vieta, kur var smelties idejas veselīgam uzturam. Palīdz arī draugi un paziņas, gan iesakot kaloriju skaitīšanas aplikācijas, gan atsūtot kādu veselīga ēdiena recepti, gan daloties savā svara zaudēšanas pieredzē. Mana atbalsta grupa ir dievīga!

Esmu sapratusi, ka viens no maniem klupšanas akmeņiem ceļā uz veselīgāku sevi bija našķu, saldumu un kūciņu ēšana darbā. Iemeslus atradu visādus – kolēģu dzimšanas dienas svinības, vārdadienas svinības, piektdiena utt. Jo kāpēc gan nesvinēt dzīvi, ja var svinēt.

Arī šobrīd turpinu svinēt dzīvi, tikai izdarot veselīgākas izvēles.

Protams, gadās sagrēkoties ar ēdienu, tad gan nākamajā dienā divtik sparīgi metos iekšā sportiskajās nodarbēs.

Foto: Privātais arhīvs

Viena lieta, kuru esmu apņēmusies nepārkāpt, - noiet 9000 soļu katru dienu. Ir bijuši pāris vakari, kad slinkums grib diktēt savus noteikumus, bet līdz šim man ir izdevies to uzvarēt, eju ārā staigāt pat pēc 22.00, ja neesmu saņēmusies to izdarīt agrāk.

Foto: Privātais arhīvs

Izmaiņas ķermenī notiek – pirmo reizi pa ilgiem laikiem varu sataustīt muskuļus rokās, kāpt pa trepēm ir vieglāk un brīžiem ir sajūta, ka varu iet pāris centimetrus virs zemes.

Iepriecina, ka arī apģērbs šur tur sāk kļūt brīvāks.

Ar katru dienu vairāk jūtu, ka atgūstu savu pozitīvo «ES». Vingruma maratona ietvaros mana uzmanība ir sadalīta gan uz pareizu uzturu, gan sportiskajām aktivitātēm, kas padara šo Vingruma maratonu, pēc mentora Normunda vārdiem, «rotaļīgu». Vienu dienu vairāk domāju par uzturu, nākamajā jau priecājos par iespēju izmēģināt jaunus vingrojumus sporta zālē. Vingruma kluba direktore Klinta mūs ir palutinājusi ar iespēju apmeklēt SPA – svētdien sēdēju burbuļvannā un domāju:

«Šis Vingruma maratons ir kā mana veiksmīgākā loterijas biļete!»

Lai jums visiem burvīga nedēļa, un novēlu uzvarēt slinkumu!

«Vingruma» Inga

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu