«Vingruma» Dace: galvenais - atrast īsto «kāpēc»! Ceļamies, veļamies, kustamies, un viss izdosies!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Ceturtā vingruma maratona nedēļa nu jau ir aizritējusi. Nedēļa ir pagājusi bez īpašiem pārsteigumiem. Treniņi, treniņi un vēlreiz treniņi, pusdienu kārbiņas, uzkodu kārbiņas un efektīva laika plānošana… Šāds ir mans vingruma maratonista ikdienas ritms – atrast harmoniju starp sporta aktivitātēm, darbu, ģimeni un citām man tuvām aktivitātēm. Joprojām liela uzmanība tiek veltīta kardiotreniņiem un vingrinājumiem, kas palīdz nostiprināt dziļo muskulatūru. Vingruma klubā jau sāku justies kā savās mājās.

Šīs nedēļas lielākais izaicinājums nebija regulāra sporta kluba apmeklēšana un ēdienreižu savlaicīga plānošana. 😊 Brīžos, ko pavadu šajā klubā, uzņemu kārtīgu enerģijas devu darba dienai, nedēļas nogalei utt. Man izaicinājums šai nedēļai bija lielāku pasākumu apmeklēšana, kuros, neskatoties uz bagātīgi klātajiem galdiem, jāsaņem gribasspēks un jāpārskata vēlreiz sava iekšējā motivācija, lai nepaņemtu neko lieku, atrastu sev atļautās uzkodas.

Foto: Privātais arhīvs

Domāju, ka ar šo arī veiksmīgi tiku galā, lai gan neatceros, kad pēdējo reizi apzināti būtu atteikusies no dažādām uzkodām, salātiem un visādiem citiem našķiem…. Tāpēc novēlu citiem: pārskatām vēlreiz, kāpēc esam iesaistījušies dažāda veida izaicinājumos, un galvenais - atrast īsto «kāpēc»! Ceļamies, veļamies, kustamies, un viss izdosies!

Foto: Privātais arhīvs

Tā, lūk, tāda nu bija mana nedēļa! Tiekamies pēc nedēļas 😊

Vingruma maratoniste Dace.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu