Kā piesaistīt naudu ar ēterisko eļļu aromātu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Pavisam nesen pienācis ķīniešu Jaunais gads, un visticamāk, ka tieši tāpēc esmu saņēmusi šādu interesantu jautājumu: «Vai var piesaistīt NAUDU ar ēterisko eļļu aromātu?»

Jā, aromāti spēj ietekmēt ne vien mūsu veselību un noskaņojumu. Tos jau izsenis lieto fen šui meistari. Aromātiem piemīt arī īpašas maģiskas spējas...

Leģendas vēsta, ka seno laiku Austrumu tirgotāji, lai «pievilktu» savām precēm visizdevīgākos pircējus, iesmaržinājuši preci ar smalkām eļļām.

Protams, naudas plūsmu ietekmē ne tikai naudas enerģija vien. Mums pašiem jābūt pārliecinātiem par savām spējām, veselīgiem, harmoniskiem, mērķtiecīgiem.

Spēcīgākie «naudas aromāti» esot šie:

  • pačūlija;

  • ciedrs;

  • baziliks;

  • ingvers;

  • sandalkoks;

  • kanēlis;

  • apelsīns;

  • bergamote.

Vispirms jau - pačūlija. Tā spējot piesaistīt dažādas smalkās enerģijas, tāpēc ķīnieši bieži savu biroju priekštelpās uzstāda difūzeri, lai pačūlijas aromāts piesaistītu naudas enerģiju.

Starp citu, ar pačūlijas aromātu iesmaržojušies vīrieši savām partnerēm šķiet vīrišķīgāki. Savukārt kodēm gan šis aromāts nepavisam netīk.

Esot pozitīvā noskaņojumā (!), ar naudas aromātiem iesmaržiniet savu naudas maku, naudu, kredītkartes, pārdodamās preces, rokas, sienas, rokturus, klaviatūru... Aromātam nevajadzētu būt par daudz, svarīgākais - tam jābūt svaigam.

Un runā, ka naudas enerģija esot spēcīgāka augoša Mēness laikā.

Uzskata, ka pat efektīvāk savā sinerģijā iedarbojas ēterisko eļļu maisījumi. Ir zināmi dažādi rituāli ar ēteriskajām eļļām. Taču par to visu citā reizē, ja to vēlēsieties.

Vai tam visam ir kāds loģisks izskaidrojums? Ēteriskās eļļas ietekmē noskaņojumu, savukārt labs garastāvoklis sekmē pārdomātu lēmumu pieņemšanu. Kaut kas tur ir...

Lai nu kā, izmēģiniet un uzziniet paši!

Sadarbībā ar aromterapija.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu