Salceviča izdos iedvesmojošu grāmatžurnālu sievietēm Morethansize

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijā plaši pazīstamā modes māksliniece un stiliste Indra Salceviča bija viena no trim Ferratum Bank pasaules konkursa OutDoYourself uzvarētājiem, kura saņēma atbalstu sava sapņa īstenošanai. Jau tuvākajā laikā Indra plāno izdot iedvesmojošu grāmatžurnālu sievietēm Morethansize.

«Mana ideja par šādu žurnālu sievietēm dzima kā pretspars mūsdienu nereālajam skaistumam, ko kultivē glancētie žurnāli un sociālie tīkli. Esmu pārliecināta, ka ikviena sieviete ir pelnījusi būt laimīga un mīlēta, neatkarīgi no ārējā izskata vai sociālā stāvokļa,» saka grāmatžurnāla Morethansize idejas autore Indra Salceviča.

Viņa cer, ka grāmatžurnāls kalpos Latvijas sievietēm kā papildu iedvesmas avots, paplašinās horizontus un ļaus pārliecināties, ka arī tepat, Latvijā, viss ir iespējams.

«Interaktīvā žurnāla izdošana būs gan lieliska iespēja, gan vienlaikus arī izaicinājums man un manai komandai, taču es esmu pārliecināta, ka visas pūles ir šā mērķa vērtas,» teic viena no trim Ferratum Bank kampaņas OutDoYourself uzvarētājiem - Indra Salceviča.

Ferratum Bank sociālā kampaņa OutDoYourself norisinājās pagājušā gada izskaņā un šā gada sākumā 18 pasaules valstīs Eiropā, Austrālijā un Amerikā. Tās laikā dalībniekiem bija jāiesūta savs videostāsts par sapni, kuru tie vēlētos īstenot ar Ferratum Bank atbalstu. Līdztekus Indrai Salcevičai no Latvijas atbalstu saņēma arī Francijas iedzīvotāja Lūkasa ideja par īpaša visas pasaules skolu albuma izveidi, kā arī igaunietes Līsas Lotes sapnis aizvest savu vecotēvu ceļojumā uz Dienvidāfrikas galvaspilsētu Keiptaunu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu