Vingruma maratona pusceļa rezultāti. Teicami!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Mēs, rīkotāji, joprojām turpinām mācīties, kā labāk aizvadīt censoņus līdz viņu iecerētajiem mērķiem, un ik gadu saņemam pieteikumus no aizvien nopietnāk noskaņotiem pretendentiem. Aizrit piektā Vingruma maratona sezona, un ir patīkami ziņot par panākumiem. Liekas, ka rezultāti šogad būs vislabākie.

Tātad, sešu nedēļu rezultāti.

Inga: ir izkausēti 7,6 kilogrami tauciņu, muskulīši ir piebrieduši par 1,1 kg un rezultātā svari (sākumā 116,4 kg) rāda 110,0 kg. Teicami!

Dace: ir izkausēti 5,2 kg tauciņu, muskulīši piebrieduši par 1,6 kg un svari (sākumā 102,2 kg) rāda 98,7 kg. Teicami!

Inese: ir izkausēti 4,4 kg tauciņu, muskulīši uzrāda vēl pagaidām mazu neatgūšanos – 0,5 kg un rezultāts no sākuma 79,0 kg ir tagad 74,1 kg. Teicami!

Par dāmu panākumiem runājot, atgādināšu, ka pirms divām nedēļām mērījumos uz gudrajiem svariem visām trim maratonistēm bija vērojama tendence muskulīšiem saplakt.

Tas ļāva treneriem koriģēt slodzes un novērst šo tendenci. Lūk, arī labie rezultāti. Muskulīšiem jāpiebriest, tie atkal ieņem savu vietu, kad ķermenis ir adaptējies slodzei.

Muskuļi ir vērtība – dzīvība, spēks, stāja un mundrums. Tie sadedzina tauciņus! Varbūt atkārtošos, bet teikšu: zaudēt svaru uz muskuļu noēšanas rēķina, kā tas notiek pie badošanās un modes lietām - sagudrotām diētām vai noskatītiem vorkautiem, nav labi... Rīkojoties saprātīgi, proti, koriģējot uzturu un izsvērti trenējoties, ir sagaidāmi vislabākie rezultāti, kad tauciņi izkūst, bet tas notiek līdz ar spēka un enerģijas pieplūdumu.

Maratona dāmas tam piemērs. Super!

Par puišiem. Kamēr Ansis atrodas slēpošanas nometnē un nav notverts kārtējiem mērījumiem, ziņošu par Raimondu.

Raimonds: ir izkausēts 1,0 kg tauciņu, bet uzaudzēti muskuļi par 2,3 kilogramiem, un svars no sākuma 89,2 kg rāda šodien 90,6 kg. Teicami!

Raimonds un Ansis ir nolēmuši sevi atgriezt pie labas fiziskās formās, kas abiem četrdesmitgadniekiem veiksmīgi padodas. Trīs treniņi nedēļā. Atrast laiku nodarbībām – par to daudzi vīrieši domā, bet uz rīcību saņemties...

Malači vīri!

Lasot maratonistu iknedēļas dienasgrāmatas, jūtos pacilāti! Man treniņi ir ierasta lieta, bet kā maratonisti ir izkāpuši no savas ikdienas, lai paveiktu iecerēto sevis uzlabošanos – visu cieņu! Tik centīgus un izdarīgus audzēkņus ikkatrs treneris var tikai vēlēties! Lai maratonistu stāsti jūs iedvesmo!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu