Iniciatīva HERhealth saņēmusi 119 000 eiro ziedojumu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BSR

Jau otro gadu pēc kārtas par godu Starptautiskajai sieviešu dienai Lindex no 8. martā gūtajiem ieņēmumiem HERhealth iniciatīvai, kuras mērķis ir uzlabot tekstilrūpniecībā strādājošo sieviešu zināšanas par veselību un viņu piekļuvi veselības aprūpes pakalpojumiem, ziedoja 119 000 eiro.

«Ir patīkami pievērst uzmanību Starptautiskajai sieviešu dienai šādā veidā. Uzņēmums Lindex katru dienu strādā, lai dažādos veidos atbalstītu sievietes visā pasaulē, un HERhealth ir fantastiska iniciatīva, kas būtiski ietekmē daudzu sieviešu dzīvi,» stāsta Lindex uzņēmuma ilgtspējības vadītāja Anna-Karīna Dālberga (Anna-Karin Dahlberg).

HERhealth ir izglītības programma, ko vada organizācija «Bizness sociālajai atbildībai» (Business for Social Responsibility — BSR), un tā nodrošina tekstilrūpniecībā strādājošo sieviešu izglītošanu un apmācību veselības jautājumos. Lindex kopš 2012. gada sadarbojas ar HERhealth gandrīz 20 Lindex piegādātāju rūpnīcās. Ar šā gada ziedojumu Lindex sāks vēl vairāk HERhealth projektu vēl lielākā skaitā rūpnīcu.

Kopš sadarbības sākuma uzņēmums Lindex ir nodrošinājis apmācību aptuveni 22 000 tekstilrūpniecībā strādājošo sieviešu Bangladešā, Kambodžā, Ķīnā, Indijā, Mjanmā un Pakistānā, bet mēs uzskatām, ka informācija ir sasniegusi vēl vairāk sieviešu, jo daudzas no apmācītajām sievietēm šīs zināšanas nodod tālāk ģimenes locekļiem, draugiem un kaimiņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu