«Vingruma» Inese: nebaidies uzdrošināties!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Pirmdienas darba dienas noslēgumā, ejot uz treniņu, ārā sajutu pa īstam pavasari. Gaiss šķita silts un patīkams... Tik ļoti vēlos, lai ātrāk sāk zaļot zāle un sāk viss ziedēt, lai saulīte biežāk parādās un sasilda. Ar kādām sajūtām tu gaidi pavasari? Es ar ļoti pozitīvām, esmu priecīga, jo šis noteikti būs citādāks pavasaris, jaudīgāks, jo esmu sevi šogad labāk sagatavojusi tam, protams, pēc garajiem rudens un ziemas mēnešiem arī es esmu izjutusi gaismas trūkumu, taču enerģijas un dzīvesprieka līmenis pilnīgi noteikti ir augstāks nekā iepriekš.

Pavasaris ir viens no maniem mīļākajiem gadalaikiem. Man patīk vērot, kā pamazām mainās krāsas dabā, pelēcīgo un brūno krāsu nomaina baltā, zaļā un dzeltenā krāsa. Man patīk vērot debesis, tieši pavasarī tās šķiet īpaši zilas un gaišas. Man patīk ieklausīties dabas skaņās, putnu dziedāšanā.

Tuvojoties pavasarim, atdzīvojas viss, cilvēki šķiet atvērtāki un ir smaidīgāki, ielās un parkos arvien vairāk var redzēt pastaigājoties pārīšus, ģimenes ar bērniem, kā arī nūjotājus un ielu vingrotājus. Tieši pastaigas svaigā gaisā dod iespēju ieklausīties, sajust un ieraudzīt, palīdz mazināt stresu un rada patīkamu fizisko nogurumu. Kā ir ar tevi?

Vai izjūti pavasara tuvošanos? Pārmaiņas dabā, kad viss tik strauji mainās, pilnīgi noteikti neatstāj vienaldzīgu nevienu, arī mani.

Pavasaris nes sevī nelielu satraukumu, jo manu organismu ietekmē pavasara laika maiņa, pagarinoties dienas gaišajam laikam, izmainās režīms. Kas palīdz man? Pilnīgi noteikti regulāras fiziskās aktivitātes sporta klubā Vingruma klubs un pastaigas brīvā dabā, gar jūru vai pa mežu. Cenšos ienest krāsas sev apkārt, iepriecinu sevi ar ziediem, piemēram, pirmajām tulpēm vai narcisēm. Vēl mani pozitīvi uzlādē mana ģimene un draugi.

Priecājos, ka spēju iedvesmot arī sev tuvākos cilvēkus mainīt savus ikdienas paradumus. Piekrītu teicienam: mainies tu, un pasaule mainīsies ap tevi!

Šīs nedēļas iedvesmojošākā diena noteikti bija ceturtdiena, kad neformālā gaisotnē satiku projekta Vingruma maratons 2018 dalībniekus. Mēs visi esam malači, jo katrs esam uzņēmis pareizo kursu uz savu individuālo mērķu sasniegšanu, mēs esam mērķtiecīgi un uzcītīgi un, galvenais, katrs izbaudām gan procesu, gan rezultātus. Paldies sporta kluba vadītājai Klintai par iedvesmojošiem vārdiem un novērtējumu, paldies trenerim Normundam par vērtīgajiem padomiem.

Foto: Privātais arhīvs

Mēs katrs pats esam savas dzīves un ceļa autori. Atrodi savā ikdienā laiku tam, kas tev dod spēku un iedvesmu! Un galvenais - nebaidies uzdrošināties!

Foto: Privātais arhīvs

Lai jums visiem fantastiska nedēļa!

Vingruma maratoniste Inese

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu