Aprīļa horoskops katrai zīmei

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Aprīļa mēneša horoskops.

AUNS Mēneša sākumā tu vairāk laika veltīsi sabiedriskām lietām. Prezentāciju, saviesīgu burziņu apmeklējumi dos tev iespējas paplašināt kontaktu loku, iepazīt radošus un interesantus cilvēkus. Pilnīgi iespējams, kāds no viņiem mudinās tevi aizdomāties par patiesi filozofiskiem jautājumiem, dzīves jēgu. Naudas lietas vēlamāk kārtot, sākot ar aprīļa otro nedēļu. Kādam Auna zīmes pārstāvim var nākties kārtot ar nekustamo īpašumu saistītas lietas. Nav izslēgts, būs runa par pārcelšanos uz jaunu dzīvesvietu vai esošā mitekļa remontu. Darba lietām nozīmīgāka izrādīsies mēneša otrā puse, kad nāksies krietni pasvīst, lai apliecinātu, ka esi savas vietas cienīgs. Privātā dzīvē šis mēnesis solās būt bezrūpīgs, erotisku kaislību piesātināts.

VĒRSIS Lielisks mēnesis, lai pievērstos saimnieciski organizatoriskām lietām. Tevī būs jūtams līdera talants, kurš iedvesmos apkārtējos, radīs aizvien jaunus atbalstītājus. Lieti noderēs arī skaidrā mērķa apziņa un neatlaidīgums. Īsāk sakot, aprīlis tev būs kā pļaujas periods, kurā pavīd lieliskas iespējas uzlabot ienākumus, kā arī sociālo statusu, profesionālo reputāciju. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs un atsaucīgs, tai pašā laikā diezgan saasināti reaģēsi uz citu slinkošanu vai paviršību. Pielūko, lai emociju brīdī pateiktais nerada liekus sarežģījumus. Arī ģimenes dzīvē tev nenāksies garlaikoties. Vairāk nekā ierasts, var nākties pievērsties atvasīšu audzināšanas jautājumiem. Savukārt otrā pusīte vēlēsies gūt lielāku teikšanu attiecībās, par ko gan nebūsi pārāk iepriecināts, taču miera labad daudz kam piekritīsi.

DVĪŅI Aprīļa pirmās divas nedēļas piemērotas, lai veidotu ciešāku saikni ar domubiedriem, smeltos jaunas zināšanas vai pievērstos sevis pilnveidošanai garīgajā plānā. Tu labi sapratīsies ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem, viesīsi viņos uzticību un draudzīgas jūtas. Kopumā aprīlis būs zīmīgs tiem Dvīņiem, kuri strādā tirdzniecības un izglītības jomā. Lai gūtu pēc iespējas pilnvērtīgākus rezultātus, nevajadzētu sākt divas lietas vienlaicīgi, kā arī jābūt piesardzīgākam, parakstot visu veidu dokumentus. Aprīļa vidū tavā uzmanības lokā var nonākt ļoti simpātisks pretējā dzimuma pārstāvis, kurš jūtami novērsīs domas no darba lietām. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem šis var būt jautriem piedzīvojumiem bagāts brīdis, savukārt precētajiem jāprot turēties pretī aizliegtajam auglim. Mēneša izskaņa ļoti piemērota radoša rakstura aktivitātēm.

VĒZIS Ģimene un tās vajadzības nodarbinās tavu prātu dienu un nakti. Pielūko, lai tev paliek vismaz kāds brīdis, kuru veltīt tikai un vienīgi sev. Mēneša sākumā nav ieteicamas pārrunas ar augstākstāvošajiem, jo tu vari kļūt pārlieku emocionāls, pateikt ko lieku. Ja tomēr tev paredzēts doties pie priekšnieka, centies pirms tam rūpīgi izstrādāt sarunu stratēģiju, parūpēties par pietiekami nopietnu argumentāciju, faktiem. Iekšējo spriedzi, uztraukumus palīdzēs mazināt otrās pusītes sabiedrība, uzmundrinājumi. Iespējams, aprīļa vidū nolemsi iepriecināt mīļoto ar kādu romantisku ceļojumu vai citu pārsteigumu. Jūsu starpā valdīs patiesas jūtas, kuras stimulēs jauniem darbiem. Aprīļa nogalē vari risināt ar ģimenes biznesu, finanšu lietām saistīto. Pazīšanās ar ietekmīgiem cilvēkiem var atvieglot plānoto ieceru realizāciju.

LAUVA Enerģētiski labvēlīgs mēnesis, kurā būs iespēja ne tikai apliecināt sevi darba lietās, bet arī uzlabot attiecības ar mājiniekiem. Centies vairāk sekot līdzi jaunumiem masu medijos, jo tur izskanējusī informācija var būt nepieciešama tālākai profesionālajai darbībai. Aprīļa sākumā labāk klāsies Lauvām, kuras strādā pedagoģijas lauciņā, savukārt mēneša vidus un izskaņa būs labvēlīgāks biznesa pasaules pārstāvjiem un ar skaistumkopšanas industriju saistītajiem. Attiecību lauciņā aprīļa sākums un nogale var izrādīties vienkāršākie periodi, kad risināt sasāpējušus jautājumus, cilāt nopietnus nākotnes plānus. Turpretim mēneša vidū centies būt bezrūpīgs, lieki nenoslogot ne sevi, nedz arī partneri. Visa mēneša garumā labi sapratīsies ar savām atvasītēm.

JAUNAVA Aprīļa sākums var iesākties pat ļoti intensīvi. Pilnīgi iespējams, taviem pleciem tiks uzkrauta papildu atbildības nasta vai arī esošie darbi var izrādīties sarežģītāki, nekā sākotnēji domāji. Ja situācija ļauj, lūdz palīdzību uzticamākajiem kolēģiem. Kas tevi nenoliedzami priecēs, būs grūtā darbā gūtie rezultāti, kuri noteikti neliks vilties! Apstākļi, kuros panācis kāroto, būs devuši jaunu un interesantu pieredzi, ar kuru tuvākā nākotnē varēsi dalīties, tādējādi gūstot plašāku atzinību. Lielākus pirkumus labāk plānot mēneša beigās, tāpat arī ar juridiskajām niansēm. Laulības dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas. Nav izslēgts, partneris vēlēsies sev lielāku rīcības brīvību. Arī tev pašam nenāktu par ļaunu nedaudz laika pavadīt savā nodabā, jo tā spēsi labāk izprast attiecībās notiekošo.

SVARI Profesionālajā kontekstā veiksmīgs mēnesis. Tu daudz panāksi saviem spēkiem, izpelnīsies arī priekšniecības uzslavas. Pateicoties panākumiem, tev var parādīties nopietnāki kontakti, jauni lietišķie piedāvājumi. Iespējams, kāds no zīmes pārstāvjiem nolems tālāk izglītoties kursos, semināros. Labprāt smelsies zināšanas arī no līdzgaitniekiem. Saskarsmē ar mājiniekiem viegli radīsi kopīgu valodu, panāksi, ka tuvinieki tevī ieklausās. Mēneša vidus ir patiesi atbilstošs dažāda rakstura braucieniem, pieredzes apmaiņai. Nav izslēgts, tev tiks uzticēts pārstāvēt uzņēmuma intereses kādā nozīmīgā darījumā. Aprīļa izskaņā var nākties tikt galā ar jurisprudenci, tieslietām saistītiem jautājumiem. Tava otrā pusīte par sevi var atklāt līdz šim noklusētus, taču ļoti interesantus faktus.

SKORPIONS Aprīļa pirmajās nedēļās centies būt pacietīgāks un neuztvert visu tik saasināti. Līdz pat aprīļa vidum vēlams atturēties no jaunu projektu sākšanas, lieliem pirkumiem. Prātīgāk būtu veltīt uzmanību iesāktiem darbiem. Komunicējot ar līdzgaitniekiem, pievērs uzmanību savai priekšnojautai, tā palīdzēs gandrīz nekļūdīgi atšķirt patiesību no meliem vai sagrozītiem faktiem. Ik pa brīdim vari sajust vēlmi norobežoties no apkārtējiem, kā arī pavadīt laiku filozofiskās pārdomās. Privātai dzīvei nozīmīgāka var izrādīties mēneša izskaņa, kurā var risināties svarīgi notikumi. Kāds Skorpions var nolemt attiecības ievirzīt nopietnākā gultnē vai sākt kopdzīvi. Katrā ziņā uz romantiskās dzīves norisēm, tās tālāko attīstību raudzīsies ar optimismu.

STRĒLNIEKS Tu visa mēneša ietvarā būsi dzīvespriecīgs, enerģisks un pārliecināts par sevi. Šis ir periods, kad vari gūt patiesi jūtamus panākumus darba lietās, uzlabot savus ieņēmumus. Tev piemītošā harisma un spēja apburt būs lieliski sabiedrotie ceļā uz panākumiem. Aprīļa vidus var izrādīties nedaudz trauksmains, galvenokārt darba lietās notiekošā dēļ. Neskatoties uz sarežģījumiem, kuri parādīsies, tu saglabāsi ticību panākumiem un neatlaidīgi tieksies pretī mērķim. Saskarsmē ar mīļoto būsi nedaudz noslēpumains, taču tas tikai dos attiecībām zināmu asumu, jaunas kaislības. Mēneša nogale tev var nest jaunus kontaktus, zināšanas, proti tikai izmantot likteņa sniegto labvēlību! Iespējams, iesaistīsies kādā asociācijā, arodbiedrībā.

MEŽĀZIS Pats aprīļa sākums būs samērā nesteidzīgs, varētu pat teikt bezrūpīgs. Taču ātri vien darba tempi un arīdzan privātajā dzīvē notiekošais uzņems jaunus apgriezienus, prasīs aizvien vairāk tavas uzmanības. Kāds Mežāzis sevī var sajust briestam nelielas pretrunas. Proti, īsti nevarēsi izšķirties, kam veltīt galveno uzmanību – mājas dzīvei vai darbam. Svarīgi nesteigties, ja vien liksi lietā sev piemītošās organizatoriskās dotības, atradīsi laiku visam, kas tev ir patiesi svarīgs! Naudas lietas, juridiskos jautājumus vēlamāk būtu kārtot mēneša izskaņā. Turpretim, attiecību jautājumus visvieglāk būs risināt aprīļa vidū. Ja dodies tālākā ceļā, pārliecinies, ka esi līdzi paņēmis nepieciešamos dokumentus un nokārtojis visas formalitātes.

ŪDENSVĪRS Galvenos panākumus nesīs komandas darbs. Spēsi lieliski iekļauties kolektīvā, veicināt tajā draudzīgu, atsaucīgu atmosfēru. Pilnīgi iespējams, tev var nākties uzņemties kāda kolēģa darba pienākumus vai kā citādi izpalīdzēt līdzgaitniekam. Par savām pūlēm saņemsi pretī neviltotu pateicību, veicināsi profesionālo autoritāti. Arī ārpus darba labprāt pavadīsi laiku kopā ar kolēģiem. Privātā dzīvē viss ies savu gaitu, var pat teikt, ka attiecības ar otro pusīti būs kā saprašanās no pusvārda. Ja arī radīsies kādas domstarpības, ātri vien tās spēsiet atrisināt. Nedaudz sarežģītāk var veidoties kontakts ar atvasītēm, kuras var nolemt paspuroties tev pretī. Šajā sakarā lieti noderēs tavas psihologa dotības un draudzīgā nostāja. Tu ar saviem bērniem runāsi kā līdzīgs ar līdzīgu, kas veicinās viņos atbildības izjūtu un morālo briedumu.

ZIVIS Aprīļa pirmajā nedēļā vislabprātāk peldēsi pa straumi, necentīsies nevienam neko pierādīt. Taču agri vai vēlu nāksies «likt lietā» mugurkaulu un stingrāk paust savu viedokli. Mēnesis ir daudz atbilstošāks radošajām, nevis lietišķajām aktivitātēm. Tu it visā tieksies pēc savdabīguma, oriģinalitātes. Kāds Zivju zīmes pārstāvis var nolemt mainīt savu ārējo izskatu, padarot to daudz interesantāku, pretējam dzimumam pievilcīgāku. Ja esi nolēmis iepazīties vai kaut ko mainīt esošajās attiecībās, vēlamāk to darīt aprīļa vidū, jo vēlāk tevī var izpausties svārstīgums vēlmēs, simpātijās. Lai atgūtu iekšējo līdzsvaru, harmoniju, ieteicams pievērsties meditācijai vai ūdens procedūrām. Aprīļa nogalē centies rast laiku, lai vairāk būtu svaigā gaisā, piekop aktīvāku dzīvesveidu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu