8 skaistuļu diētu triki (2. daļa)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrajā rakstu daļā uzzini, kā notievēt palīdz melnā tēja, cieņa pret savu ķermeni, hanteļu nesāšana rokassomiņā un vai patiesi Atkinsa diēta strādā...

 
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Džesika Alba

Aktrise Džesika Alba pēc dabas ir slaida, tomēr jāatceras, ka jebkurai slaidai skaistulei katra grūtniecība var nākt ar izmaiņām ķermenī. Atceramies, ka Džesika ir trīs bērnu māmiņa (!). Ko tad viņa dara lietas labā? Pirmkārt, izslēdz no ēdienkartes jebkāda veida miltus un regulāri reizi nedēļā ievēro atslodzes dienu, iztiekot ar kefīru, ūdeni un smūtijiem. Citreiz Alba dienā ēd tikai ābolus, un, ja ļoti kārojas, - vārītu vistas krūtiņu.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Gvineta Paltrova

Aktrise Gvineta Paltrova savos 45 gados izskatās fantastiski! Domājat, ir kāds stingrs dzīves režīms, lai tā starotu? Izrādās, pie veselīgā izskata ir «vainīga» zaļā sula (sablendēti dažādi zaļumi un zaļie dārzeņi) un regulārs sports. Kā Gvineta sevi noskaņo sportam? «Es izvēlos mūziku, kas man patīk un kas mani uzrunā. Tā ir daudzreiz vieglāk izturēt sporta slodzi un pārvarēt slinkumu,» iesaka aktrise.

Foto: Buzzfoto/LETA
 
Foto: Reuters/ScanPix

Modele Padma Lakšmī

Modele Padma ir indiešu izcelsmes, tāpēc nav brīnums, ka viņa jau kopš bērnības dzer un slavē indiešu melno tēju. Viņas mīļākā recepte ir melnā tēja ar pienu, medu, kardamonu un ingveru. «Tas ir ne vien gardi, bet arī ļoti veselīgi. Ingvers un kardamons izdzenā limfu un novērš šķidruma uzkrāšanos ķermenī. Tas rada arī slaidumu,» iesaka četrdesmit septiņus gadus vecā modele un aktrise.

Foto: Buzzfoto/LETA
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Dženifera Anistone

Viņas noslēpums - visu nēsāt sev līdzi. «Kas jums traucē trenēties, skatoties TV vai telefona sarunas laikā? Es neslinkoju un vienmēr līdzi nēsāju hanteles. Pat uzturoties viesnīcas numuriņā, es patrenējos ar tām,» četrdesmit astoņus gadus vecā aktrise dalās savas labās fiziskās formas noslēpumos.

Foto: EPA/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

TV zvaigzne Kima Kardašjana

Trīsdesmit septiņus gadus vecā realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana atšķirībā no māsas neatsakās no miltu un piena izstrādājumiem. Kimas noslēpums ir Atkinsa diēta, kas viņai vienmēr palīdzot nomest lieko svaru. Viņas ēdienkartē dominēja rieksti, jūras produkti, sēnes un vistas gaļa.

Foto: Buzzfoto/LETA
 
Foto: AP/ScanPix

Aktrise Keita Hadsone

Hadsone iesaka ieviest ēšanas dienasgrāmatu, kur fiksēt visu, ko pa dienu apēd. Tad, to pārlasot, izdariet secinājumus, kas te ir bijis lieks. Ja dienasgrāmata būs deguna galā, tad arī lielāka iespēja, ka sāksiet ievērot veselīgu ēšanas režīmu. Sākotnēji jūsu organisms atteiksies no toksīniem, un pēcāk jau veselīga ēšana taps par ikdienu.

Foto: EPA/Scanpix
 
Foto: TASS/Scanpix

Aktrise Sāra Džesika Pārkere

«Jūs zināt, man pat galvā neienāk doma par pelnītu vīna glāzi vakarā pēc darba. Es nemīlu alkoholu, un, iespējams, tāpēc es esmu tik slaida,» domā piecdesmit divus gadus vecā aktrise. Tiesa gan - alkoholā ir ļoti, ļoti daudz kaloriju...

Foto: Buzzfoto/LETA
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Gala Gadota

Pēc 32 gadus vecās aktrises domām, nav svarīgi, cik tu apēd. Pēc izraēliešu izcelsmes aktrises ieteikumiem, vissvarīgāk ir mīlēt savu ķermeni. «Ja tu cienīsi un mīlēsi to - tad tev pat prātā neienāks tajā ieguldīt sliktas izcelsmes pārtiku! Nav arī tā, ka liedzu sev to, ko vēlos. Gribu konfekti, tad to paņemu. Bet tikai pacienāju sevi ar vienu, nevis veselu kasti,» uzsver aktrise.

Foto: Buzzfoto/LETA
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu