«Vingruma» Ansis: vēdera apkārtmērs sarucis par 10 cm

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

14 dienas, 2 nedēļas, puse no mēneša! Tieši tik daudz laika atlicis mums uzlabot, piedomāt un nostiprināt savus paradumus Vingruma maratonā. Kāds varbūt teiks - tas taču tik ilgs laiks, citam tas šķitīs tikai kā acu pamirkšķināšana, jo laiks ir relatīvs jēdziens.

Ir beidzot sācies ilgi gaidītais pavasaris, dārza darbi un ne tikai dārza darbi mudina rosīties ārā svaigā gaisā. Saulīte silda, putniņi čivina, daba mostas, sirdi pārņem ikgadējais pavasara prieks.

Šīs divas nedēļas paies ar dalītām jūtām, pirmais - prieks par līdz šim jau iespēto un paveikto, otrais - žēl, ka šis Vingruma maratons ir tik ātri paskrējis.

Ja atskatās uz šīs nedēļas veikumu un rezultātu, tad it kā nekas globāls nav mainījies. Mēs ar Raimondu cītīgi apmeklējam klubu pirmdienās, trešdienās un arī piektdienās, rezultāti mani iepriecina. Šo trešdienu bija kārtējā svēršanās uz gudrajiem svariem. Esmu taukos vien zaudējis 5 kg, muskuļu masa ir saglabājusies apmēram tā pati, vēdera apkārtmērs sarucis par 10 cm, tātad tas nozīmē, LAIKS sākt iepirkt jaunu pavasara apģērbu kolekciju!

Es tagad varētu stāstīt sīki un smalki, cik mēs ar Raimondu ceļam svarus vai soļojam pa trenažieri, bet to visu mēs jau esam aprakstījuši jau iepriekš. Bet spēciņš gan ir nācis klāt, to mēs abi divi jūtam un redzam arī vizuāli uz trenažieriem. Sākām ar vienu svaru kategoriju, nu jau esam iesoļojuši nākamajā.

Kad atnāks pavasars

Ar saviem jaukumiem,

Tad domas tikai vienas -

Prom!! Prom uz laukiem!

Tiekamies nākamajā, noslēdzošajā nedēļā un izbaudām to, ko mums sniedz apkārtējie.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu