«Vingruma» Dace: kļuvusi vieglāka par 8,6 kg, kaut kur pazaudējusi 7 cm no sava vidukļa apkārtmēra

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Nedēļa aizvadīta bez īpašiem pārsteigumiem. Vismaz trīs reizes esmu sastopama Vingruma kluba trenažieru zālē, kur aktīvi pavadu savu laiku uz visu veidu trenažieriem un pildot spēka vingrinājumus. Pavasaris iesācies ar dažādām aktivitātēm arī ārpus sporta kluba. Piedalos 100 km skrējienā, izklausās biedējoši, bet kilometru skaits sadalīts vairākos posmos un 10 km jau nav nekas īpašs vienā posmā. Ir sākusies Stirnubuka sezona, kurā ne tikai nūjoju Zaķa distancē, bet piedalos arī kā brīvprātīgais palīgs un bieži vien esmu sastopama numuru izsniegšanas vietā😊 Nākamnedēļ piedalīšos Jūrmalas skriešanas svētkos, kur nūjošu krietni vairāk nekā ierastos 10 km, sava veida izaicinājums…

Šonedēļ bija arī tikšanās ar mūsu mentoru Normundu, kuras laikā pārrunājām, kā mums sokas, tāpat arī notika svēršanās un mērīšanās. Rezultāti iepriecina, esmu kļuvusi vieglāka par 8,6 kg, kaut kur pazaudējusi 7 cm no sava vidukļa apkārtmēra. Vai nav jauki? Ir, bet nav viegli sevi disciplinēt ar visām aktivitātēm, uzturu un atrast harmoniju starp manu mērķu sasniegšanu un mammas pienākumiem.

Kāda ir panākumu atslēga? Atrast savu īsto motivāciju, t.i., sāc ar to, ka atrodi iemeslus, kāpēc to darīt. Ne vienmēr tie ir acīmredzami, tomēr padomā, jo tas palīdzēs atgūt motivāciju. Uzturies starp cilvēkiem, kuri ir par taviem mērķiem un pārmaiņām, atbalsta tevi. Sazinies ar pozitīviem, aktīviem un motivētiem cilvēkiem, tas palīdzēs atgūt motivāciju, ja kādā brīdī tā tev «sašķobīsies». Tas man personīgi vienmēr ir palīdzējis nostiprināt savu iekšējo motivāciju un neļauj padoties pie visādu veidu šķēršļiem, kuriem visbiežāk iemesls ir slinkums. Kas vēl varētu noderēt? Esi pozitīvs un beidz daudz prātot. Reizēs, kad svari nerāda to, ko vēlamies, beidz prātot! Atgriezies pie kustībām un uztura, turpini iesākto!

Foto: Privātais arhīvs

Kā jau kādā no iepriekšējām dienasgrāmatām rakstīju, vajag atcerēties, ka izvirzām sev nelielus un sasniedzamus mērķus, par kuriem būs prieks un kuru sasniegšana dos lielāku motivāciju turpināt. Otrs, der atcerēties, ka vizuāli rezultāts sākotnēji nebūs redzams, tas būs redzams ilgākā laika posmā. Tāpēc ir vērts uzņemt fotogrāfijas vairākos laika nogriežņos, lai rezultātus varam salīdzināt, jeb doties ciemos pie tā saucamajiem gudrajiem svariem, kuri pastāstīs, vai esi uz pareizā ceļa😊

Tāpēc, mīļās dāmas un kungi, ja es to varu, tad arī jūs to varat! Izmetiet saldumus, nomainiet produktus ledusskapī, pieceļamies un aktīvi kustamies! Nav nekā neiespējama, un rezultāts pēc kāda laika neliks vilties!

Tāda, lūk, nu bija mana nedēļā! Tiekamies pēc nedēļas😊

Vingruma maratoniste Dace

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu