«Vingruma» Inese: vidukļa apkārtmērs sarucis par 10 cm, arī svars pakāpeniski krītas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Pavasaris ir beidzot atnācis, gājputni atgriezušies, pavasara ziedi sāk plaukt un viss sāk zaļot. Lieliska nedēļa! Pirmdienas treniņš iesākās ar ļoti pozitīvu noskaņojumu, jo bija atkal pienācis laiks veikt mērījumus pie mūsu mentora Normunda, rezultāti iepriecina, vidukļa apkārtmērs sarucis par 10 cm, arī svars pakāpeniski krītas, bet galvenais - spēks un izturība aug! Mērīšanās Vingruma maratonā ir izveidojies rituāls, un man patīk rituāli!

Trešdien treniņi pagāja kā ierasts, bet sestdien visa sporta kluba treniņu zāle bija man vienai, kas laikam saprotams, jo ārā bija ļoti pavasarīga, saulaina un silta diena.

Vislielākais prieks man ir par to, ka regulāras fiziskās aktivitātes un sabalansēts uzturs palīdz turēties pretī pavasara vīrusiem. Zinātnieki noskaidrojuši, ka cilvēki, kuri regulāri nodarbojas ar sportu, saaukstējas par 25% retāk nekā tie, kuriem ir salīdzinoši mazkustīgs dzīvesveids. Izrādās, fiziskā slodze sadedzina kaitīgās vielas, uzlabo organisma vispārējo stāvokli un aktivizē limfātiskās sistēmas darbību. Brīnišķīgi, kustībā ir spēks!

Kā jūs uzlādējat savas baterijas pēc garas darba dienas? Kas palīdz jums mazināt saspringumu un stresu ikdienā? Man noteikti palīdz relaksēties treniņi, garas pastaigas, klusums, krāsas, gleznošana un meditācijas. Visvienkāršākā meditācijas forma ir atrast vietu, kur mani neviens netraucē, apsēsties, aizvērt acis, vienmērīgi elpot un neko nedomāt vai koncentrēties domās, vizualizējot kaut ko skaistu, kādu piedzīvotu ceļojumu. Tas arī viss. Protams, ne vienmēr tas izdodas, taču ikdienas straujajā tempā šādi īsi atelpas mirkļi man ļoti palīdz.

Foto: Privātais arhīvs

Arī krāsas un gleznošana ļoti pozitīvi iedarbojas uz manu garastāvokli. Šonedēļ īpaši mani uzrunāja gleznotājas Madaras Gulbis darbi, kas izkrāso un brīnišķīgi papildina sporta kluba Vingruma klubs interjeru, tāpēc šonedēļ vairākas fotogrāfijas tieši pie košajām zilās krāsas gleznām. Zilā krāsa ir viena no manām šā brīža mīļākajām krāsām. Tad, kad gleznoju, savās gleznās izmantoju dažādus zilos toņus, ļoti patīk gleznot ainavas, īpaši debesis, teiksmaino Kaķīša ezeru Gaiziņkalnā vai jūru. Zilā krāsa iedvesmo, bet arī ļoti nomierina.

Novēlu jums ikdienā rast pārliecības un miera sajūtu, uzticēties sev un spēt pieņemt pareizās izvēles un pareizos lēmumus, lai sasniegtu savus mazos un lielos sapņus!

Lai gaiši,

Vingruma Inese

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu