Dagmāra Legante: biju tāds smuks, pufīgs pīrādziņš

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV raidījumu vadītāja un nu arī fotogrāfe Dagmāra Legante nenoliedzami ir to dāmu vidū, kuru vīrieši apbrīno, bet sievietes vēlas līdzināties. Tomēr, kā daiļā TV dīva atklājusi «STV Pirmā!» raidījumam «Starp mums runājot», kas skatītāju vērtējumam tiks nodots jau rītvakar, teju divu gadu garumā viņai bijis posms, kad spogulis rādījis krietni apaļāku seju nekā šobrīd.

«Man bija daudz apaļāks posms. Kaut kādus divus gadus biju tāds smuks, pufīgs pīrādziņš. Sejas forma tāda apaļīga un arī pati apaļīga. Bet mammai patika!» ne bez humora saka Dagmāra. Vaicāta, vai viņa šo posmu kā īpaši pārdzīvojusi vai arī gluži otrādi – jutusies ļoti labi savā ķermenī, Dagmāra atzīst, ka toreiz dzīvojusi bez svariem.

«Man vienkārši likās, ka tās drēbes saraujas. Un neviens jau arī nepasaka, ka ir par daudz.»

Šobrīd Dagmāra cenšas turēt sevi formā un iespēju robežās apmeklē sporta zāli.

«Man patīk tas teiciens, ka ķermenis ir dvēseles māja. Nu tad to māju tai dvēselei vajadzētu uzturēt kārtībā.» Tāpat viņa vērš uzmanību, ka katram pašam ar cieņu jāizturas pret sevi un jācenšas uzturēt sevi fiziskā formā, nevis jāpaļaujas uz teicienu –

mīli mani tādu, kāds es

esmu.

Jo īpaši sievietēm, kurām vairs nav 18. «Ir tomēr vairāk jāpiedomā. Ne tāpēc, ka nāk vasaras sezona,» saka Dagmāra, piebilstot, ka cenšas neēst daudz saldumu, bulciņu un miltu izstrādājumu. Tiesa, atzīstot, ka viņa neesot «kūciņu cilvēks» un šādu našķu nemaz nekārojoties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu