Projekts «Vingruma maratons 2018» noslēdzies, zināms uzvarētājs!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vingruma klubs

Sirsnīgi sveicam visus projekta dalībniekus, kas trīs mēnešus ļāvās izturības pārbaudei - aktīvi sportoja, sekoja treneru norādēm un nepadevās savu mērķu īstenošanā pretī veselīgākai dzīvei! Paldies projekta dalībniekiem - Inesei Piņķei, Ansim Andžem, Dacei Bērziņai, Raimondam Sējējam un Ingai Galoburdai - par neatlaidību, cīņas sparu un izturību!

Paldies ikvienam TVNET lasītājam, kas cītīgi sekoja projekta norisei, un ceram, ka dalībnieku rezultāti iedvesmos arī visus tos, kas vēl ir tikai ceļā uz veselīgāku rītdienu!

Pēc TVNET lasītāju balsojuma par projekta uzvarētāju atzīta Inga Galoburda, kas balvā iegūst gada abonementu sportošanai Vingruma klubā!

Ar dienasgrāmatām varat iepazīties šeit!

Šis noteikti nav pēdējais VINGRUMA MARATONA projekts, tāpēc, lasītāj, seko TVNET jaunumiem, un varbūt pavisam drīz arī Tu tiksi izvēlēts par nākamās sezonas projekta dalībnieku!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu