Princis Čārlzs aizstās līgavas tēvu - vedīs Meganu pie altāra

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kensingtonas pils nākusi klajā ar oficiālu paziņojumu, ka rītdien, 19. maijā, prinča Harija līgavu Meganu Mārklu pie altāra vedīs līgavaiņa tēvs - princis Čārlzs.

Amerikāņu aktrises Meganas Mārklas tēvs sestdien neapmeklēs viņas kāzas ar Lielbritānijas princi Hariju, pirms pāris dienām Kensingtonas pils publiskotā paziņojumā apstiprinājusi Mārkla. «Diemžēl mans tēvs neapmeklēs mūsu kāzas. Man vienmēr ir rūpējis mans tēvs, un es ceru, ka viņam tiks dota atelpa, kas viņam nepieciešama, lai koncentrētos uz savu veselību,» paziņoja Mārkla. Kādas tieši veselības problēmas ir tēvam, Mārkla neatklāja. «Es vēlētos pateikties visiem, kas izrādījuši atbalstu,» sacīja līgava, norādot, ka viņa ar Hariju ļoti priecājas par iespēju dalīties savā īpašajā dienā ar visiem pārējiem.

Tāpēc atklāts palika jautājums: kas aizstās Meganas Mārklas tēti? Tagad zināma atbilde!

Harija un Meganas Mārklas kāzas notiks 19.maijā Sv.Jura kapelā Vindzoras pilī. Uz kāzu ceremoniju uzaicināti aptuveni 600 viesi, un aptuveni 2600 tuvējās apkaimes iedzīvotāji, pils darbinieki un īpaši izraudzīti cilvēki no sabiedrības vidus varēs apsveikt jauno pāri pie baznīcas.

Seko līdzi rītdienas kāzu notikumiem TVNET teksta tiešraidē!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu