Lielas somas, publiska mīlināšanās, pliki pleci jeb 18 lietas, ko Megana vairs nedrīkst darīt

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla piedzīvo daudzu sieviešu sapni - viņa apprecēja princi un tika pieņemta karaliskajā ģimenē. Un tomēr ir lietas, no kurām viņai ir jāatsakās šīs laimes vārdā.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Uzņemt selfijus

Megana šo ierobežojumu jau ir pieņēmusi - kādā no vizītēm kopā ar vīru, princi Hariju, kad selfija kārotājs lūdza Meganu pozēt, viņa raiti atbildēja: «Mums nav ļauts uzņemt selfijus!»

 
Foto: AFP/Scanpix

Pozēt ar alkoholiskajiem dzērieniem rokās

Bet senāk Meganas Instagrama kontā bija tik daudz foto ar vīna glāzi rokās... Jā, Megana ir neliela vīnzine un labprāt degustē dažādus vīnus.

Life gets rough... Share a glass @meghanmarkle

A post shared by Jess Mulroney (@jessicamulroney) on

 
Foto: AFP/Scanpix

Iziet publiskā vidē pilnīgi vienai

Meganai ir arī sava apsardze, ja viņa izdomās doties iepirkties viena.

 
Foto: AFP/Scanpix

Sniegt autogrāfus

Autogrāfa viltošanas iespējas dēļ karaliskā ģimene nedrīkst sniegt autogrāfus, pat ja to lūdz mīlīga meitenīte.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: SIPA/Scanpix

Piekrist intervijai

Karaliskās ģimenes pārstāvji drīkst komunicēt ar reportieriem, bet nedrīkst piekrist garai portreta intervijai. Tiesa, Harijs un Viljams ir snieguši intervijas - GQ, Newsweek, Attitude.

 
Foto: AFP/Scanpix

Tvītot

Pirms karaliskajām kāzām Megana oficiāli pievienojās Harijam, Keitai un Viljamam @KensingtonRoyal kontā. Tas arī ir vienīgais viņas oficiālais rupors uz parasto tautu.

 
Foto: AP/Scanpix

Publiski samīļoties

Pēc karaliskās ģimenes noteikumiem tās pārstāvji nedrīkst izrādīt pārlieku lielu tuvību sabiedrībā. Tas nozīmē - publiski skūpstīties, ilgi apkampties, turēt viens otra roku, aizskart otra intīmās zonas utt. Tomēr savā kāzu dienā Megana un Harijs bučojās vairākkārtīgi.

 
Foto: AFP/Scanpix

Balsot

Megana, kura tapa par britu pilsoni, pēc kāzām ar princi Hariju nav tiesīga balsot Lielbritānijas vēlēšanās.

 
Foto: SP

Atsegt savus plecus

Lai gan Megana sabiedrībā ir parādījusies ar tērpiem, kuriem ir atsegta plecu līnija, tas neatbilst etiķetei. Meganai šīs divas reizes - kāzu dienas otrā kleita no modes nama Stella McCartney un karalienes dzimšanas dienai izvēlētais tērps no modes nama «Carolina Herrera» - domājams, bija pēdējās, kurās redzējām hercogieni ar tik atsegtu kakla un plecu līniju.

 
Foto: AP/ScanPix/Reuters

Iziet sabiedrībā bez zeķbiksēm

Par to tikām rakstījuši vairākkārt, ka karalienei nepatīk, ka mazdēla līgava parādās sabiedrībā bez miesaskrāsas zeķēm. Līdz beidzot Megana ir pratusies un vairs sabiedrībā nav manīta kailām kājām.

 
Foto: AFP/Scanpix

Rādīt mēli

Lai cik jocīgi tas būtu, arī šāds fakts tiek uzsvērts, ja kļūsti par karaliskās ģimenes pārstāvi. Izrādās, Meganai šāds negadījums gadījies Ziemassvētku dievkalpojuma laikā!

 
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Nēsāt liela izmēra somas

Žēl, jo Meganai vienmēr ir patikušas lielas somas.

 
Foto: Reuters/Scanpix

Apkampties un skūpstīties ar faniem

Megana reiz ir teikusi: «Esmu amerikāniete - es apkampjos...» Redzēsim, kā viņai tas izdosies turpmāk.

 
Foto: AFP/Scanpix

Sēdēt, kur vēlas

Visi pasākumi tiek smalki izplānoti, un ar karalienes apstiprinājumu tiek noteikts, kur katrs sēdēs. Ar šo informāciju iepazīstina iesaistītos karaliskās ģimenes pārstāvjus, lai neradītu drūzmēšanos pasākuma laikā.

 
Foto: scanpix

Iet gulēt pirms karalienes. Ēst pirms karalienes

Domājams, tas ir paredzēts brīžos, kad Megana un karaliene uzturas vienā pilī vai sēž pie viena vakariņu galda. Karaliene visam nosaka toni!

 
Foto: MEGA/Scanpix

Ēst kā ierasts

Meganai ir jāapgūst karaliskās ģimenes galda kultūra. Jāzina, kuri ēdieni ir ēdami no dakšiņas aizmugures un kuri no priekšas. Kā pareizi balansēt ēdienu uz ēšanas rīkiem - cik augstu pacelt, kā turēt, kā pareizi papūst ēdienu utt. Jā, un, protams, jāatceras atšaut mazo pirkstiņu, kad dzer britu pēcpusdienas tēju.

 
Foto: scanpix

Atvērt dāvanas pidžamā un no rīta

Katru gadu karaliskā ģimene svin Ziemassvētkus Sandringemas mājā, kur tos uzaicina pati karaliene. Ģimene atver dāvanas Ziemassvētku vakarā pēc kristiešu tradīcijām, tāpēc amerikāņu Ziemassvētku rītus ar dāvanu izsaiņošanu pidžamās Meganai nāksies aizmirst.

 
Foto: RTR/AFP/EP

Nēsāt kažokādas

Pat ja arī Megana ir liela dzīvnieku mīļotāja, kādam tērpam varētu gadīties tapt izgreznotam ar kažokādas apdari. Tā nedrīkst!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu