Megana beidzot apguvusi «hercogienes cienīgo sēdēšanas pozu»?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Tā dēvētā «hercogienes sēdēšanas poza» nozīmē dāmas sēdēšanas veidu, kad kājas ir cieši kopā un slīpi. Karaliskā etiķete nepieļauj, ka šīs dzimtas sievietes sēž ar sakrustotām kājām, tāpēc radīta īpaši eleganta sēdus poza. Tomēr šajā pasākumā Megana radusi kompromisu - kājas ir sakrustotas, tomēr tās ir eleganti slīpā leņķī.

Saseksas hercogiene Megana kopā ar savu vīru, princi Hariju un Viņas Augstību Elizabeti II apmeklēja publisku pasākumu, kurā tika apbalvoti jaunie censoņi un līderi. Megana šoreiz bija tērpusies rozā «Pradas» kostīmiņā, tomēr tas šeit nebija galvenais, preses uzmanību piesaistīja kāda nianse - viņas kājas!

Šīs sēdēšanas poza liecina, ka jaunā hercogiene cītīgi apgūst karaliskās ģimenes uzvedības ābeci, tomēr vēl aizvien viņai dabīgi izdodas to nedaudz pārkāpt pa savam.

Nesen notikušajā publiskajā pasākumā Češīrā, kur viņa bija kopā ar karalieni, viņa sēdēja «hercogienes cienīgajā sēdēšanas pozā» - kājas cieši kopā un sāniski.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu