Jūlija mēneša horoskops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Jūlija mēneša horoskops katrai zīmei.

 
Foto: Depositphotos.com

AUNS

Tev šomēnes būs jāpaspēj daudzi darbi un vienlaikus jātiek galā ar ģimenes jautājumiem. Taču esi drošs, pēc šā maratona tev noteikti radīsies pietiekami plašas iespējas atpūsties, atgūt iztērētos spēkus. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem jūlijs var nest lieliskas iespējas iepazīties, gūt krāšņas emocijas. Savukārt precētie spēs gūt jūtamu saskaņu attiecībās ar partneri. Darba jomā svarīgākās būs mēneša pirmās divas nedēļas, kurās arī risināsies svarīgākie notikumi. Šajā periodā centies būt savu uzdevumu augstumos, neļauj steigai vai neuzmanībai radīt nevajadzīgus sarežģījumus. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs, labprāt izpalīdzēsi viņiem ar savu padomu vai praktisku atbalstu.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒRSIS

Šis būs patiesi atbilstošs mēnesis, lai realizētu apjomīgas biznesa idejas. Droši vari veltīt vairāk uzmanības ar reklāmu saistītiem pasākumiem, ja nepieciešams, pats stāties lielākas auditorijas priekšā. Attiecībās ar mājiniekiem var uzpeldēt pēkšņi konflikti, kuri sakņosies pārāk dažādos uzskatos par naudas lietojumu. Esi savaldīgs, neļauj emocijām radīt vēl nopietnākus strīdus. Centies visu mierīgi izrunāt un atturēties no uzstājīguma, jo tas šoreiz nedos absolūti neko. Mēneša vidū un pašā jūlija izskaņā var aktualizēties ar ārzemēm, dažādiem braucieniem saistītais. Ja dodies komandējumā, esi drošs, tas izvērtīsies gana interesants, aizraujošs, kā arī palīdzēs paplašināt lietišķo kontaktu loku. Kādam Vērsim jūlija pēdējā nedēļā var aktualizēties nekustamā īpašuma jautājumi.

 
Foto: Depositphotos.com

DVĪŅI

Mēneša sākumā kolēģa prombūtnes, atvaļinājuma dēļ, tev var nākties pildīt viņa pienākumus līdztekus saviem ikdienas darbiem. Svarīgi pareizi saplānot pienākumu izpildi, citādi var nonākt laika trūkumaā vai arī strādāt nevajadzīgas virsstundas. Šomēnes ne reizi vien noderēs tavs plašais paziņu loks, proti, paziņas palīdzēs tikt galā ne tikai ar profesionālajiem jautājumiem, bet arī neļaus apmaldīties privāto peripetiju džungļos. Jūlijā tavas vēlmes var būt diezgan mainīgas, lielā mērā pakļautas ārējiem apstākļiem. Zvaigznes šomēnes iesaka atturēties no kardinālu lēmumu pieņemšanas, turēties pie labi zināmām, pārbaudītām vērtībām. No darba brīvajā laikā ieteicams pievērsties fiziskām aktivitātēm, jo tās lieliski palīdzēs noņemt iekšējo spriedzi, tikt vaļā no negācijām.

 
Foto: Depositphotos.com

VĒZIS

Tu spēsi ātri noorientēties situācijā, pieņemt pareizos lēmumus. Ja būsi pašaizliedzīgs, neļausies slinkumam, tad jūlijs būs patiesi ražīgs, finansiāli veiksmīgs periods. Liela nozīme būs ne tikai paša ieguldītajam darbam, bet arī uzticamai un profesionālai komandai. Nav izslēgts, ka tu savās darba gaitās centīsies iesaistīt ģimenes locekļus. Tomēr zini, ka zvaigznes gan noteikti neiesaka jaukt personīgās lietas ar darba darīšanām! Ja vēlies risināt finansiāla rakstura jautājumus, veikt lielākus pirkumus, dari to labāk mēneša vidū. Turpretim lietišķas tikšanās, pārrunas ar augstākstāvošajiem nesīs lielākus panākumus, ja organizēsi tās jūlija sākumā vai izskaņā. Saskarsmē ar otro pusīti ik pa brīdim var uzplaiksnīt greizsirdības mirkļi, kuros jūtas sitīs augstu vilni. Šādos mirkļos centies saglabāt nosvērtību, uzklausīt partneri un meklēt savstarpēju risinājumu.

 
Foto: Depositphotos.com

LAUVA

Veiksmīgs mēnesis, ja vien neļausi slinkumam sevi uzveikt. Liela nozīme būs prasmei atrast pareizo virzienu tālākai attīstībai, jaunu zināšanu, profesionālo iemaņu gūšanai. Lai gūtu apkārtējo cilvēku uzmanību, liksi lietā sev piemītošo aktiera talantu, harismu. Veicot pārrunas ar sadarbības partneriem, priekšniecību, esi apdomīgāks, dodot solījumus, centies maksimāli objektīvi novērtēt savas šā brīža iespējas. Zvaigznes šobrīd iesaka atturēties no parādsaistību uzņemšanās. Ja vēlies ko iegādāties, parūpējies, lai vajadzīgā naudas summa tiek sakrāta. Jūlija vidus un izskaņa būs zīmīga ar masu medijiem, izklaides jomu saistītajām Lauvām. Savukārt privātajā dzīvē notiekošais iegūs lielāku nozīmi tieši jūlija sākumā. Iespējams, kādam tas būs jaunu attiecību sākums vai laulības.

 
Foto: Depositphotos.com

JAUNAVA

Mēneša sākumā iespējami nelieli uztraukumi profesionālajās gaitās. Centies saglabāt mieru un risināt radušos sarežģījumus ar vēsu prātu, apdomu. Atceries, ka tev piemīt izcilas analītiskās dotības, vienīgais, kas tevi var bremzēt, ir nedrošības sajūta un pašpārliecinātības trūkums. Jūlija vidū darba jomā pamazām viss ieies vēlamajās sliedēs, tu sevī sajutīsi mostamies jaunus spēkus, spēsi ģenerēt perspektīvas idejas, kā uzlabot sava uzņēmuma ienākumus. Nemitīgo darbu dēļ var sanākt, ka laiks, ko velti privātai dzīvei, ir nepietiekams. Vismaz brīvdienās centies pavadīt laiku kopā ar otro pusīti, veicināt attiecībās dvēseliskumu, abpusēju sapratni. Jūlija izskaņa var izrādīties patiesi piemērota nelielam ceļojumam, atpūtai ar ģimeni. Parūpējies par kādu romantisku pārsteigumu mīļotajam, jo tas noteikti padarīs jūsu attiecības daudz ciešākas.

 
Foto: Depositphotos.com

SVARI

Jutīsi, ka esi paveicis zināmu darbu apjomu, sasniedzis cerētos augstumus un nu ir laiks iekarot jaunas, daudz nopietnākas virsotnes. Zvaigznes iesaka apmeklēt dažādus saviesīgus pasākumus, nekautrēties publiski paust vēlmi uzņemties jaunus izaicinājumus. Pilnīgi iespējams, kāds no paziņām spēs tevi savest kopā ar vajadzīgajiem cilvēkiem, kuri savukārt spēs izteikt interesantus darba vai sadarbības piedāvājumus. Jūtamu morālo atbalstu šomēnes spēs sniegt otrā pusīte. Tā nemitīgi mudinās, iedrošinās tevi īstenot to, ko tu pats patiesi kāro, un nesamierināties ne ar ko mazāku. Jūlija izskaņā iespējamas patīkamas pārmaiņas privātajā dzīvē. Kāds Svaru zīmes pārstāvis risinās ar nekustamo īpašumu, dzīvesvietas maiņu saistītus jautājumus.

 
Foto: Depositphotos.com

SKORPIONS

Ja vien tu pratīsi pilnvērtīgāk izmantot savas stratēģa dotības, intuīciju, nenoliedzami spēsi arīdzan uzlabot finansiālo situāciju. Būtiski, lai tev apkārt būtu uzticami cilvēki, ar kuriem vari izrunāt radušās idejas, uzklausīt viņu redzējumu un arīdzan nospraust konkrētāku rīcības plānu. Tev par labu nāks arī izcilās koncentrēšanās spējas, neatlaidīgums, ar kādu centīsies īstenot savas ieceres. Lai neveidotos situācija, ka to vien tik dari kā strādā, parūpējies, lai pietiekams laiks tiktu pavadīts kopā ar ģimeni, it sevišķi atvasītēm. Pašam lieliski atelpas brīži asociēsies ar klusu atpūtu pie dabas, filozofiskām pārdomām par dzīvi un komunikāciju ar līdzīgi domājošajiem. Jūlija nogalē zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam pie stūres, atturēties no riskanta rakstura pasākumiem.

 
Foto: Depositphotos.com

STRĒLNIEKS

Tu šomēnes vairāk atgādināsi patiesu nemiera garu, kurš īsti nespēs nosēdēt uz vietas. Šis ir produktīvs mēnesis tiem Strēlniekiem, kuri saistīti ar tirdzniecības jomu, radošo pasauli. Tu lieliski sapratīsies ar apkārtējiem, labprāt dibināsi jaunus kontaktus, dalīsies ar līdzcilvēkiem savā pieredzē, uzklausīsi citu piedzīvoto. Jūlija sākums un vidus ideāli piemērots dažāda veida braucieniem, komandējumiem, ceļojumiem. Saskarsme ar citu tautu kultūru tevī rosinās jaunas idejas, atklāsmes, kuras palīdzēs ikdienu padarīt daudz krāšņāku, piepildītāku. Attiecību lietām svarīgāka būt jūlija izskaņa, kurā var veidoties jauna mīlestība vai esošā uzplaukt ar jaunu sparu. Saskarsmē ar partneri būsi dzīvesprieka pilns, vēlēsies, lai arī mīļotā cilvēka seju rotā tikpat izteiksmīgs smaids.

 
Foto: Depositphotos.com

MEŽĀZIS

Mēneša sākums var nākt ar patīkamiem pārsteigumiem materiālajā plānā. Iespējams, tas būs kāds no parādniekiem, kurš beidzot nokārtos savas saistības pret tevi. Papildu ienākumi ļaus īstenot kādu sen lolotu ieceri. Paša profesionālajās gaitās pavadīs veiksme. Tu izcelsies ar apzinīgu un cītīgu strādāšanu, kā arī izpalīdzīgumu attiecībā pret kolēģiem. Kādam Mežāzim var tikt piedāvāta projekta vadītāja vieta, kuru viņš arī labprāt uzņemsies! Jūlija vidū vairāk aktualizēsies mājas dzīvē notiekošais. Nav izslēgts, vairāk laika būs jāvelta atvasītēm, jo pēdējā laikā viņas būs pārāk izlaidušās, un nu no tavas puses prasīsies stingrāka roka. Mēneša izskaņā atkal ar pilnu atdevi pievērsīsies profesionālajām gaitām.

 
Foto: Depositphotos.com

ŪDENSVĪRS

Daudz ko noteiks attiecības ar priekšniecību. Proti, ja spēsi uzturēt saskanīgu saskarsmi ar augstākstāvošajiem, darba lietas ritēs savu gaitu un par tām tev nebūs jāuztraucas. Kopumā jūlijs vairāk piemērots atpūtai, privātās dzīves sakārtošanai. Jo īpaši mēneša sākums atbilstošs, lai veltītu laiku mājokļa remontdarbiem, labiekārtošanai. Lielu artavu šajās aktivitātēs var sniegt otrā pusīte, proti, gan ar saviem padomiem, gan arī praktisku palīdzību. Mēneša vidū var nākties risināt finansiāla rakstura jautājumus, pievērsies ar tieslietām saistītajam. Kāds Ūdensvīrs risinās mantojuma lietas, apsvērs plašākas dzīvesvietas iegādes iespējas. Savukārt cits apsvērs privātā biznesa iespējas. Jūlija izskaņā vairāk laika veltīsi atpūtai, divvientulībai ar otro pusīti.

 
Foto: Depositphotos.com

ZIVIS

Ja vien spēsi tikt galā ar emocionālajām svārstībām, mainīgo noskaņojumu, jūliju droši varēsi uzskatīt par izdevušos! Lai vieglāk rastu iekšējo līdzsvaru, kā arīdzan to saglabātu, zvaigznes iesaka mērenas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā, jogu, meditāciju. Ja tev uzkrājies smagums uz sirds, noteikti to ir vērts novelt no pleciem, izrunājoties ar uzticamu cilvēku. Kāds Zivju zīmes pārstāvis var nolemt doties pie astrologa vai zīlnieka, lai ar viņa palīdzību gūtu atbildes uz sev svarīgajiem jautājumiem. Taču esi uzmanīgs, izvēlies profesionālu ezoteriķi, par kuru tiešām esi pārliecināts, neuzķerties uz kādu «kaktu speciālistu». Darba jomā jūlijs būs samērā viegls un liekus sarežģījumus neradīs. It sevišķi labvēlīgs tas var izrādīties radošajām Zivīm!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu