Piedalies konkursā un laimē iespēju nobaudīt teju 80 vīnu šķirnes!

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

9.novembrī plkst.17:30 restorānā «Pullman Riga Old Town» (Jēkaba ielā 24, Rīgā) jau otro gadu Latvijā notiks vadošo Latvijas vīndaru ražojumu degustācija «Latvijas augļu un ogu vīna skate 2016».

Pasākumā būs iespēja tikties ar desmit vīndariem un nogaršot vairāk nekā 80 augļu un ogu vīnu un sidru šķirnes. Skates laikā gaidāmas arī vairākas aktivitātes, tostarp ikviens būs aicināts nobalsot par labāko vīnu!

Konkurss

«Latvijas augļu un ogu vīna skatē 2016» piedāvātie augļu un ogu vīni un sidri tapuši no Latvijā audzētiem augļiem un ogām, kā arī pagatavoti pēc profesionālām vīna darīšanas metodēm un paaudzēs nodotām zināšanām. «Latvijas augļu un ogu vīna skates 2016» dalībnieki regulāri pilnveido savas vīndaru prasmes, ko pierāda arī prakse - vairumam no vīndariem ir atzīstamas godalgas un tituli.

Organizējot šo pasākumu, Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrība vēlas popularizēt kvalitatīva augļu un ogu vīna gatavošanu, salīdzināt tirgū piedāvāto augļu un ogu vīnu kvalitāti, informēt patērētāju par piedāvājumā esošiem vīniem, kā arī izvērtēt vietējā vīnmateriāla potenciālu augstvērtīga produkta iegūšanai.

Piedalies konkursā te!

Šā gada «Latvijas augļu un ogu vīna skatē 2016» piedalīsies šādas vīna darītavas un vīndari: Mr.Plūme (SIA Jumpravas Sidrs, Māris Plūme); Smilškalni (ZS Smilškalni, Alvils Elksnis); Līgatnes Vīna Darītava (SIA Līgatnes vīna darītava, Ainārs Vanags); Durbes Veltes (SIA Evi&Jo, Evija Kopštāle); Aizputes Vīna Darītava (SIA Aizputes vīna darītava, Mārtiņš Sants); Lubānas vīnotava (SIA Aiviekstes klēts, Oskars Žvagins); Jokas (SIA Jokas Development, Džons Brauns); Zilver vīndarītava (ZS Pīlādži, Jānis Zilvers); Naukšēnu vīna darītava (SIA Bauņu sēta, Jānis Baunis); Muižas Vīns (IK Cremon 6, Jānis Mikāns).

«Pirmo reizi organizējot šo skati, mēs nedomājām, ka gaidāma tik liela interese un atsaucība, tāpēc šogad šo ikgadējo pasākumu vēlamies nodēvēt jau par tradīciju! Tradīciju, kura ik gadu paver iespēju jebkuram vīna cienītājam iepazīt profesionālākos Latvijas augļu un ogu vīna meistarus, kā arī nobaudīt jaunākos vīndara veikumus un atklājumus. Latvija ir bagāta ar savām dabas veltēm, tāpēc šo vīndaru darbs, kurā tiek izmantoti tikai Latvijas labumi, ir nenovērtējams un tikai atbalstāms!» (Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības valdes loceklis Ričards Ivanovs)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu