«Vingruma» Inga: šis būs kā uzkāpt nelielā Everestā

Egoiste
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sagaidīju ilgi gaidīto zvanu no Vingruma kluba, lai sadzirdētu patīkamo vēsti, ka esmu uzņemta Vingruma kluba maratonā. Pirms pieteicos, biju apsvērusi visus par un pret.

Tie tomēr ir 3 mēneši 3 reizes nedēļā un bez iespējas kavēt. Tiem, kas ir sportisti, tas izklausās viegli, bet tiem, kas nav pat sportojuši, tas ir kā uzkāpt nelielā Everestā. Es esmu gatava.

Tikšanās Vingruma klubā ar Mg. Paed. Normundu Rozenšteinu - fiziskās sagatavotības treneri. Ar nenormāli gudru aparātu izmērīja visu, kas man ir lieks un arī ne tik lieks, noteica vēlamo uzņemamo kaloriju diennaktī manā sporta režīmā. Atskaites punkts, no kura ir jāsāk, ir ne vairāk un ne mazāk kā 110 kg. No Normunda izklausās viegli, ka tā ir matemātika – iztērē vairāk nekā uzņem.

Foto: publicitātes

Un tā tiku pie pirmā mājas darba, skaitīt visu, ko dienas laikā apēd. Lai būtu vieglāk to darīt, jau iepriekš biju izmēģinājusi aplikāciju MyNetDiary, tagad to lietošu trīs mēnešus, lai seko līdzi visam, ko es ēdu. Dienas norma man noteikta 1800 kaloriju. Šis skaitlis man neko neizsaka, ja nav pārvērsts ēdienā. Labā ziņa tāda, ka no produktu saraksta secināju, ka man lielākā daļa produktu ar lielu kaloriju daudzumu ikdienā nemaz negaršo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu