Body art pārvērtības: roze

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms kāda laika tika noslēgts TVNET un e-Beauty.lv rīkotais konkurss "Mana sieviete – skaistākais zieds"! Tagad laiks trīs uzvarētāju body art pārvērtībām, kuras notika dekoratīvās kosmētikas salonos “Poetica” un “Laima Lux”. Šoreiz par rozi pārtapa Marija.

Mariju konkursam pieteica vīrs Jānis: "Viņa ir tikpat pašpārliecināta, cēla kā roze. Dažreiz arī iedomīga un kaprīza - tādas jau rozes ir!! Protams, skaista!!! Vienmēr izceļas starp citām sievietēm - kā jau roze!!! Patīk būt ievērotai, patīk būt uzmanības centrā!! Ir arī pa kādam dzelonītim!! Skaista roze ir ūdenī, vīst, kad tā nav, - skaista un laimīga sieviete ir, ja blakus ir vīrietis! Viņa ir vissmukākā, vislabākā, vismīļākā…"


Stilizētais meikaps, body-art un fotosesija, Jāņa dāvana savai sievai Marijai, tika veikts, pateicoties dekoratīvās kosmētikas salonam “Poetica”, salonam “LaimaLux” un portālam www.e-Beauty.lv

Dekoratīvā makijāža (kosmētika Make Up For Ever) - stiliste-vizāžiste Kristīne Rižikova, salons-studija POETICA.


Matu sakārtojums - friziere Kristīne Blaua, salons LaimaLux

Fotogrāfs - Ričs Lasmanis (Solinace)

Senatnē roze tika uzskatīta par dievišķu ziedu. Dieviete Flora reiz sastapa skaistu meiteni un pārvērta to par ziedu; Afrodīte pievienoja ziedam skaistumu un šarmu. Dionīss ziedoja tīkamu aromātisku nektāru, Zefīrs pūta prom mākoņus, lai Apolons varētu ziedu glāstīt ar saules stariem.

Kad zieds izauga, to pasniedza Erosam - mīlestības dievam - un nosauca par Ziedu Karalieni.

Lai arī kāda būtu patiesā rožu izcelsmes leģenda, nenoliedzami rozes ir skaistuma un mīlestības simbols!

KĀ TAS NOTIKA - SKATIES PIEVIENOTAJĀ GALERIJĀ!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu