Stilīgās slavenības Rīgā atklāj 16. modes nedēļu (37)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Par godu 16. Rīgas modes nedēļai vīna bārā «La Villa» tika rīkota svinīga ballīte «Black and white». Modes nedēļu oficiāli atklāja īpaši šim vakaram uz Latviju atvestā Igaunijas dizaineru Līsi Ēsmas, Aldo Jarvso un Tanela Venre modes skate.

Nosvinēt nozīmīgo notikumu bija ieradušās vairākas sabiedrībā pazīstamas modes dāmas, kā arī kungi, kurus interesē modes tendences. Modīgākā Rīgas pasākuma atklāšanas ballīti vadīja latviešu aktrise Zane Vaļicka. Urbānu noskaņu ballētājiem radīja dīdžejs Dubra, ko papildināja džeza noskaņas - Diānas Pīrags un Jūlijas Mihailovas kopprojekts «JAZZY». Viesi nesteidzoties malkoja kafiju un citus atspirdzinošus dzērienus, pārrunājot šīs modes nedēļas svarīgākos notikumus un apspriežot dizaineru jaunākās kolekcijas. Taču ballītes īpašais pārsteigums bija Igaunijas dizaineru Līsi Ēsmas, Aldo Jarvso un Tanela Venre modes skate, kurā tika demonstrēta mūsdienīga sieviešu apģērbu kolekcija.

Radiogeiša Ieva Adamss
Radiogeiša Ieva Adamss Foto: TVNET


RFW atklāšanas ballīti vadīja aktrise Zane Vaļicka
RFW atklāšanas ballīti vadīja aktrise Zane Vaļicka Foto: TVNET

Katru gadu Rīgas modes nedēļas organizatori dod iespēju piedalīties Rīgas modes nedēļā arī jauniem, vēl nezināmiem dizaineriem vai zīmoliem, tādējādi sniedzot viņiem iespēju parādīt sevi un iegūt labu profesionālās karjeras startu. Tieši Rīgas modes nedēļās tika atklāti daudzu tagad labi zināmo Latvijas dizaineru vārdi. Šopavasar Rīgas modes nedēļā debitēs tādi zīmoli, kā «One Wolf» - Agnese Narņicka, «Glam Deco» un «Red Salt» - Indra Salceviča.

Tradicionāli Rīgas Modes nedēļa piedāvā ielūkoties arī dažu kaimiņvalstu dizaineru kolekcijās – šosezon pirmo reizi tiks prezentēts Igaunijas zīmols «Pohjanheimo», ka arī Latvijas publikai jau labi pazīstama Lietuvas modes zīmola «D.EFECT» nākamās sezonas sieviešu tērpu kolekcija.

Komentāri (37)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu