Baļčunaite: «Mums jāpārved Martini zvaigznes tituls uz Latviju!» (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksejs Oņegins

14. jūlijā dzirkstošā ballītes atmosfērā klubā Coyote Fly norisinājās Martini Royale kastinga Latvijas fināls. Tajā noteica trīs Latvijas uzvarētājas, viņas ir arī kandidātes cīņai par uzvaru vispasaules Martini reklāmas sejas kastingā.

Krāšņā noslēguma ceremonija bija iestudēta kā improvizēta modes skate. Tajā piedalījās 25 sievietes, kuras finālā iekļuva, pateicoties augstajam Facebook balsotāju un žūrijas vērtējumam. Starp finālistēm bija arī dziedošā aktrise Vita Baļčunaite, TV šova Dejo ar zvaigzni 2 uzvarētāja Viola Abramova-Mailīte un TV seja Elīna Doļģe, kuras ar savu klātbūtni iedvesmoja skatītājus.

Āķīga pastaiga ar Andri Buli

Dāmu drosmi, radošumu un attieksmi pret veiksmi žūrija vērtēja trīs kārtās. Piemēram, bija jāpierāda, cik brīvi sievietes jūtas uz skatuves dēļiem, jāapliecina, kā desmit minūtēs baltu vīriešu kreklu var pārvērst kārdinošā ietērpā un nodemonstrēt to skatītāju pilnai zālei. Vakara kulminācijā visas dalībnieces demonstrēja savu stila un humora izjūtu. Saposušās kokteiļkleitās, dāmas devās izgājienā ar fināla vadītāju un žūrijas pārstāvi Andri Buli. Šī gan nebija parasta pastaiga – dalībnieces eleganti defilēja pa skatuves mēli un atbildēja uz tādiem pavadoņa āķīgiem jautājumiem kā:

«Ko tu darītu, ja lidmašīnā blakus apsēstos gan Breds Pits, gan Džordžs Klūnijs
Foto: Aleksejs Oņegins

Skanot skaļiem atbalstītāju aplausiem, pirms pusnakts tika paziņotas trīs Martini Royale kastinga Latvijas uzvarētājas – dziedošā aktrise un TV raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite (ceturtā no kreisās), sieviešu apģērbu veikala īpašniece Marina Nečipasa, personāla atlases kompānijas darbiniece un divu dēlu māmiņa Viktorija Ustinova. Viņas balvā saņēma fotosesiju un slavenā fotogrāfa Sergeja Kondrašina veidotu foto portfolio.

Foto: Aleksejs Oņegins

Latvijas žūrijā bija izcilas izklaides jomas un mākslas personības: neatkarīgs tiesnesis no Martini, modele un radošā projektu vadītāja Bogdana Kondrašina, fotogrāfs Sergejs Kondrašins un aktieris Andris Bulis, kurš bija arī fināla pasākuma vadītājs.

Uz Ibizu, lai uzvarētu

Lai arī Latvijā aizvadīts fināls, starptautiskā līmenī kastings turpinās ar pilnu jaudu. Jau augustā starptautiskā žūrija ar ikonisko apavu dizaineri Kristiānu Lubutēnu priekšgalā paziņos, kuras 28 sievietes no visas pasaules (vismaz viena dalībniece būs no Latvijas) pārstāvēs savu valsti kastinga finālā Ibizā. Tur dāmas gandrīz nedēļu dzīvos krāšņā villā un ļausies dažādiem izaicinājumiem kameras priekšā, lai radītu iedvesmojošu videomateriālu par tēmu Veiksme ir Tavā attieksmē!. Augusta nogalē starptautisko finālistu video tiks nodoti Facebook lietotāju vērtējumam. Latvijas pārstāvei būs nepieciešams liels publikas atbalsts, lai kļūtu par Martini reklāmas jauno zvaigzni, kā arī iegūtu balvas –

150 000 eiro, 12 Lubutēna apavu pārus un 12 atzītu dizaineru tērpus.
Foto: Aleksejs Oņegins

«Veiksme ir attieksmē, un veiksme ir mūsu pusē! Apsolu, ka sarūpēsim pozitīvas emocijas Latvijai un radīsim īstu «sprādzienu» visā pasaulē!» mērķtiecīgi noskaņota ir Vita Baļčunaite, kura savas sāncenses – Marinu un Viktoriju – itin nemaz neuztverot kā konkurentes, bet gan kā sabiedrotās.


Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu