«Paaudžu pārvērtības»: meita Elīna (50)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)

Ar Elīnu Serdanti (23) aizsākam pārvērtību stāstu «Trīs paaudzes», kurā aicinājām pieteikt savu dalību ģimenes trīs dažādu paaudžu sievietēm. Pieteikumi tika saņemti daudzi un izvēlēties nebija viegli, taču divas ģimenes starp daudzajām piedzīvos šo skaistuma piedzīvojumu. Šodien atklājam jums pirmo pārvērtību varoni, kura ir visjaunākā paaudžu dalībniece: meita un mazmeita.

Visas trīs dāmas ieradās salonā «Hairriga» (I/c Olimpia 2.stāvā, Āzenes ielā 5) ļoti pacilātā noskaņojumā, jo šo dienu visas gaidījušas ar satraukumu. Kā jau minējām, lielākai intrigai mēs pārvērtību dalībnieces atklāsim jums, lasītāji, pa vienai, un šoreiz tās piedzīvos jaunākā no trīs radiniecēm - Elīna.

http://www.hairriga.com/

Elīna par sevi saka: "Matemātikas skolotāja, kas studē matemātikas maģistrantūrā. Hobijs.. šķiet mantots gan no mammas, gan vecmammas, jo patīk gatavot ēst,

aizrauj automašīnas, bet pašlaik sapņoju par bengāliešu kaķi!"

Interesanti, ka šoreiz pārvērtībām pieteikumu nerakstīja viņa, bet gan mamma Anita. «Es ļoti priecājos, ka mamma TVNET pamanīja šo aicinājumu un, ilgi nedomājot, pastāstīja par to man. Jau vakarā tapa pieteikums un sākās cerēšana un lielā gaidīšana!» atceras Elīna.

Pārvērtības sākās ar dāmu atslābināšanos īpašajos salona «Hairriga» luksusklases solārijos ar ūdens atvēsināšanu, aromterapiju, balss vadību, iebūvētu kondicionieri, nekarstošu akrilu, kvalitatīvu audiosistēmu.

Pēc tam tika veikts klasiskais manikīrs un uzlakota jāņogu toņa nagu laka.

Vizāžistes un frizieres Agneses Ivanovas komentārs par Elīnai izvēlēto frizūru un meikapu:

Matus krāsojām «Ombre» tehnikā, kas tagad ir ļoti aktuāli. Mēs saknes nokrāsojām tumši siltā brūnā tonī, bet matu galus gaišākā tonī, tā veidojot pāreju no tumšāka uz gaišāku toni. Griezumu veidojām pakāpenisku, jo meitenei pašai dabīgi lokojas mati. Šāds griezums piešķirs dzīvelīgāku kopskatu. Matus veidojām ar taisnotāju un panācām «Holivudas lokas», kas veido koķetīgu koptēlu.

«Esmu, iespējams, interesanta ar to, ka

savos 23 gados ne reizi matus nebiju krāsojusi pie profesionāla meistara.

Man šī bija pirmā reize, un esmu sajūsmā par rezultātu! Pirmā friziermākslas meistares Agneses krēslā tiku tieši es. Lielāko daļu sava mūža biju blondīne. Pēdējos gadus centos ataudzēt matus garākus un krāsoju silti brūnos toņos, bet jau sen ilgojos pēc pārmaiņām, un Agnese pilnīgi juta – piedāvāja nokrāsot matus ar Ombre efektu, kam es uzreiz piekritu. Tas, ko viņa paveica ar maniem matiem, ir kas brīnumains, nekad necerēju, ka manus matus var nokrāsot un ieveidot tik burvīgi!» par rezultātu izsakās Elīna.

Grima pamats tika uzklāts ar Loreal BB dienas krēmu, jo tas nerada pārāk smagnēju sajūtu, izlīdzina sejas ādas toni un piedod svaigumu.

Veidojot meikapu, izvēlējos izcelt Elīnas skaistās acis.

Acu ēnas tika izvēlētas brūnos pasteļtoņos. Acu ārējos kaktiņus izcēlu ar tumšāk brūno un melno ēnu toni. Gar skropstu līniju ar melnu acu zīmuli izveidojām izteiktu līniju, kā arī skropstas papildinājām ar dekoratīviem pušķīšiem - tā meitenes skatienu padarījām vēl izteiksmīgāku. Vaigu sārtumu izvēlējāmies persiku tonī, lai atsvaidzinātu sejas ovālu un krāsu. Lūpas krāsojām gaišas, jo uzsvars bija izcelt acis.

«Man ļoti patika izveidotais grims. Manuprāt, ļoti piemērots maniem sejas vaibstiem. Es sajutos daudz sievišķīgāka,» secina Elīna.

Stilistes Lienes Dejus komentārs par katru no Elīnas veidotajiem stiliem:

Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)

Šis tērps ir stāsts par «mazo melno kleitiņu», kas ir universāla sievišķības un elegances atslēga. Šai gadījumā kleitai ir neparastas griezumlīnijas, ierasto klasiku padarot jauneklīgāku un dinamiskāku. Šāda kleita neprasa liekus aksesuārus, tā ir pašpietiekama un izceļ Elīnas dabas doto eleganci. Kleita no veikala «KAREN MILLEN».


Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)

Mēteļa sarkanā krāsa izceļ silto toņu pāreju Elīnas matos, savukārt kleita aktuālajā melnbaltajā rakstā padara tēlu gaisīgu. Šai kombinācijā var eksperimentēt ar aksesuāriem, iespējams, pat iesaistīt vēl kādu košu toni, tomēr Elīnai izvēlējāmies pieskaņoties tērpa toņiem ar pērļu kaklarotu un vidukļa līniju izceļošu melnu jostiņu. Viena no stila veidošanas aizraujošām niansēm ir atrast neuzkrītošas sakarības, proti, šajā gadījumā mēteļa horizontālās griezumlīnijas klusināti atsaucas uz kleitas grafisko melnbalto rūtojumu.
Kleita, kaklarota - «OASIS». Mētelis, kurpes - «KAREN MILLEN». Josta - «PARFOIS»


Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)

Zināms veids, kā padarīt tēlu interesantāku, ir apvienot pretēju raksturu materiālus. Ādas imitācijas vai īstas ādas materiāliem piemīt izaicinošs rokraksts, kas ne vienmēr asociējas ar izsmalcinātību, tomēr šajā gadījumā žaketei eleganci piešķir klasiskas žaketes siluets un elementi, tā savienojumā ar krītoša materiāla vieglu kleitu aktīvā zilā tonī rodas balanss. Stils saglabāts arī apavu izvēlē - klasiska stila augstpapēžu apavi ar smalku kniežu «rakstu». Ādas jaka, apavi «KAREN MILLEN», kleita «OASIS», aksesuāri «PARFOIS».

Visas brīnišķīgās fotogrāfijas tapa Fotogrāfa Ronalda Šulca fotostudijā.

http://www.sulcs.lv/

«Esmu ļoti priecīga par šo iespēju piedzīvot pārvērtības kopā ar mammu un omes māsu. Nekad mēs nebūtu uz šo saņēmušās pašas - visas trīs kopā apmeklēt skaistumkopšanas salonu. Un vēl tikt pie tik burvīgas fotosesijas. Liels paldies visiem meistariem, salonam «Harirriga», TVNET un fotogrāfam Ronaldam Šulcam!» sajūsmā ir Elīna.

Jau nākamajā nedēļā redzēsim, kādas pārvērtības piedzīvoja Elīnas mamma Anita!

Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu