«Paaudžu pārvērtības»: mamma Anita (36)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)

Ar Elīnu Serdanti (23) aizsākam pārvērtību stāstu «Trīs paaudzes», kurā aicinājām pieteikt savu dalību ģimenes trīs dažādu paaudžu sievietes. Pieteikumi tika saņemti daudzi un izvēlēties nebija viegli, taču divas ģimenes starp daudzajām pieredzēs šo skaistuma piedzīvojumu. Šodien atklājam jums otro pārvērtību varoni - mammu Anitu Serdanti (51).

Visas trīs dāmas ieradās salonā «Hairriga» (i/c Olimpia 2.stāvā, Āzenes ielā 5) ļoti pacilātā noskaņojumā, jo šo dienu visas gaidījušas ar satraukumu. Kā jau minējām, lielākai intrigai mēs pārvērtību dalībnieces atklāsim jums, lasītāji, pa vienai, un šoreiz tās piedzīvos mamma - Anita.

Interesanti, ka tieši Anita bija tā, kura ierosināja dalību šajā projektā un ar vislielāko nepacietību gaidīja atbildi no mums. «Saņemot ziņu, ka esam izvēlētas, mamma bija vispriecīgākā,» atceras meita Elīna.

Mammu meita raksturo kā neaizstājamu padomdevēju un ļoti čaklu sievieti. «Man patīk ceļot un ļoti aizrauj Formula 1, kā arī lasīt dažādus žurnālus,» par sevi īsi izsakās mamma.

Piesakies arī tu izveidot sev jaunu imidžu "Hairriga" salonā!

Pārvērtības sākās ar dāmu atslābināšanos īpašajos salona «Hairriga» luksusklases solārijos ar ūdens atvēsināšanu, aromterapiju, balss vadību, iebūvētu kondicionieri, nekarstošu akrilu, kvalitatīvu audiosistēmu.

Pēc tam tika veikts klasiskais manikīrs un uzlakota ķiršu toņa nagu laka.

Anitai patīk eksperimentēt ar savu matu griezumu - bijuši gan gari, gan īsi, taču matu krāsu nekad nav mainījusi. «Vienmēr esmu jutusies kā blondīne,» smejas Anita. Ierodoties pārvērtībās, Anitu savu matu garums neapmierināja, viņa vēlējās to mainīt, uzticoties meistariem.

«Pateicoties meistarei Agnesei, man tika mainīts gan matu tonis, gan griezums. Kad viņa uz mani paskatījās spogulī un nošūpoja galvu, sapratu, ka mans šā brīža izskats nav man piemērots,» stāsta Anita.

Vizāžistes un frizieres Agneses Ivanovas komentārs par Elīnai izvēlēto frizūru un meikapu:

«Atvadījāmies no garajiem blondajiem matiem. Garā aste bija «nolietojusies», un no tās viennozīmīgi vajadzēja atbrīvoties! Matu krāsu atstājām gaišu, bet izbalinājām ataugušās matu saknes, kā arī pēc tam

visi mati tika ietonēti vieglā mokas tonī, lai nebūtu «dzeltenā» efekta.

Nogriezām karē griezumu, kur visi mati palika vienā garumā bez pakāpes, lai vajadzības gadījumā tos varētu sasiet astē un tie netraucētu. Kā arī atbrīvojāmies no pārāk smagnējās čolkas.

Tā kā seja ir smalka un tā prasa smalkas līnijas, tad tā vietā izveidojām slīpu un daudz īsāku čolku,

kura tikai nedaudz aizsedz pieres daļu,» griezuma izvēli skaidro Agnese Ivanova.

«Agnese ļoti taktiski piekrita mammas teiktajam, ka matu garumu būtu nepieciešams mainīt, un pēc viena Agneses rokas vēziena uz grīdas gulēja aptuveni 20 cm garas blondu matu šķipsnas. Mati tika nokrāsoti un pēc tam ietonēti, kā rezultātā tiem tika piešķirts ļoti patīkams tonis. Šis pagarinātais karē griezums mammu padarīja tik ļoti pievilcīgu! Mamma jau vairākus gadus vēlējās mainīt matu griezumu un toni, un Agnese bija trāpījusi desmitniekā!» frizieres darbu vērtē meita Elīna.

«Šāds matu griezums, karē, man vēl nekad nebija bijis, un par rezultātu esmu ļoti gandarīta! Ikdienā frizūra ir ļoti viegli ieveidojama,» par jauno frizūru izsakās Anita.

«Grima pamata bāzi izvēlējos ļoti vieglu, lai seja neizskatītos smagnēja. Ar korektora palīdzību izgaišināju lokus zem acīm, ap muti, kur ādiņa ir nedaudz iekritusi. Gaišo korektoru liku tajās vietās, kur krīt ēna. Ar viegli caurspīdīgo pūderi pārklāju seju, lai grims būtu noturīgāks.

Sejā viennozīmīgi tika izceltas uzacis, jo uzacis dod sejai raksturu.

Tās tika iezīmētas vēsi pelēcīgā tonī, lai izskatītos pēc iespējas dabiskākas. Sejā tika izceltas arī acis, jo acis ir pietiekami izteiksmīgas. Tika izvēlētas gaišas matētas ēnas. Lai izceltu acu līniju, nedaudz ietušēta skropstu līnija ar tumšākām ēnām. Krāsotas augšējās skropstas, lai actiņa būtu atvērtāka. Vaigi tika ietonēti nedaudz augstāk, nekā vajadzētu, lai vizuāli paceltu sejas ovālu,» grima uzlikšanas knifiņus atklāj Agnese.

«Pēc tam arī man tika uzklāts meikaps, Agnese veiksmīgi apvienoja dažādu toņu gammas, kā rezultātā manas acis izskatījās ļoti efektīgas,» stāsta meita. «Savukārt mammai tika izvēlētas acu krāsas maigi pelēkos toņos, kas uzreiz izcēla viņas zilās acis.»

Stilistes Lienes Dejus komentārs par katru no Elīnas veidotajiem stiliem:

Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)

«Par galveno uzstādījumu noliekot klasiku un eleganci, šim tērpam krāsas ieturētas melnbaltajā gammā. Blūzes baltā krāsa kombinācijā ar jauno Anitas matu toni veido ļoti maigu un gaišu tēlu. Blūzes griezums ir brīvs, teju sportisks, to kombinējot ar pieguļošām klasiskā silueta melnām biksēm, rodas gan krāsu, gan apjomu harmonija,» stilu raksturo stiliste Liene Dejus.
Blūze, bikses - «LIST»; kurpes «KAREN MILLEN»; aksesuāri «PARFOIS».


Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)
Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)
Foto: Ronalds Šulcs (www.sulcs.lv)

Visas brīnišķīgās fotogrāfijas tapa fotogrāfa Ronalda Šulca fotostudijā.

Iepazīsties ar Ronalda Šulca darbiem un piesakies fotosesijai: http://www.sulcs.lv/

«Visamizantākās un piedzīvojumu pilnākās emocijas bija vakara nobeiguma fotosesijā. Tādā studijā pielaikojot modes dizaineres piemeklētos elegantos tērpus un pozējot, bija kolosāli, lai arī fotosesijas beigās bija jūtams patīkams nogurums - kopumā. Katrai sievietei šāda diena būtu jāizbauda!» par pārvērtību dienu un fotosesiju izsakās mamma Anita. «Liels paldies visiem meistariem, salonam «Harirriga», TVNET un fotogrāfam Ronaldam Šulcam!»

Jau nākamajā nedēļā redzēsim, kādas pārvērtības piedzīvoja Elīnas omes māsa, kurai rit jau deviņdesmitais gadu desmits!

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu