Eksperts: šosezon modē grafika un Tvigijas stils

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Tuvojas pavasaris, un katra sieviete vēlas atplaukt. Kādas ir meikapa tendences šajā sezonā dekoratīvajā kosmētikā?» jautā TVNET lasītāja.

Atbild: SIA «Kosmetoloģijas koledža» pasniedzēja, vizāžiste un stiliste Baiba Grīna

Kā allaž pavasarī, grims kļūst caurspīdīgāks, svaigāks, taču ar diezgan spilgti izteiktām tendencēm, atklājot vairākus virzienus, no kuriem mums katrai vērts izvēlēties sev piemērotāko:

1. Pirmkārt, grimu var veidot izteikti grafisku, kā akcentu izvēloties spēcīgi iezīmētas acis ar laineri, gan klasiskā variantā, gan visapkārt acs formai, kā ierāmējot. Šo pašu efektu var veidot arī ar dekoratīvas un spilgtas krāsas zīmuli, piemēram, tirkīzzilu.

Foto: Reuters/Scanpix

2. Grafika parādās arī aizvien sievišķīgos, pat dramatiskos lūpu toņos, no klasiski sarkanā un oranžsarkanā līdz vīna tumšsarkanam un violetam, tiesa gan,

šopavasar galveno lomu spēlē tieši matētās lūpu krāsas, nevis lūpu spīdums...

Bet tās dāmas, kas novērtē dabisko lūpu toņu priekšrocības, var meklēt veikalu plauktos svaigus, tīrus dažādu ogu toņus, arī brūni mālainus un eksperimentiem - pat gaiši violetos..

3. Acu ēnojums šopavasar ir ļoti lakonisks un vienkāršs, kas uzsver sezonas pieteikumu - Less is more, ar vienas krāsas ēnu pārklājot visu augšējā plakstiņa kustīgo daļu vai ieēnojot arī apakšējo. Un vispār,

daudz vairāk uzmanības tieši apakšējam plakstiņam - daudz vairāk tušas, krāsas, akcentu, kā to darītu Tvigija...
Foto: AP/ScanPix

Un tomēr globālā tendence grimā vēl arvien ir veselīga, starojoša āda, ko tieši tagad, bālajos februāra, marta mēnešos ir visgrūtāk saglabāt, tāpēc novēlu pilnvērtīgu miegu, vitamīnus, mīlestību, un tad jau labs tonālais krēms, vaigu sārtums un daži grima knifiņi pieliks svaiguma efektu.

Ar cieņu,
Baiba

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu