Uzzini pirmais, kas būs modē nākamgad!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādu audumu, krāsu un piegriezumu apģērbi būs modē 2016. gadā? Bez kādiem aksesuāriem nebūs iedomājama modes gardēžu ikdiena? Par to jau 16. aprīlī Ķīpsalā seminārā «Mode un dizains: tendences, bizness, radošums» vēstīs globālo modes tendenču prognozēšanas aģentūras «Groupe Carlin International» pārstāve Marī Bazēna (Marie Bazin) no Francijas.

«Nākamajās sezonās galvenie modes akcenti būs indivīds un iespēju daudzveidība. Vairāk nekā iepriekš tiks uzsvērta cilvēka apbrīnojamā vitalitāte steigas pārņemtajā pasaulē,» īsu ieskatu savā prezentācijā sniedz Marī Bazēna, kas seminārā zinās stāstīt pat par 2016./2017. gada rudens/ziemas modes tendencēm.

Lai gan Marī Bazēna augstāko izglītību ir ieguvusi japāņu filoloģijā, viņas kaislība uz modi izrādījās spēcīgāka, tāpēc pēc studijām viņa pievērsās modes pasaulei. Savu karjeru Marī sāka uzņēmumā «Beemer», kur septiņus gadus strādāja par modes zīmolu attīstības vadītāju, savukārt 2009. gadā viņa pieņēma «Groupe Carlin International» izteikto piedāvājumu un kļuva par eksporta menedžeri vienā no atzītākajām globālo modes tendenču prognozēšanas aģentūrām pasaulē.

Seminārā «Mode un dizains: tendences, bizness, radošums» Marī Bazēnai pievienosies nozares profesionāļi no Latvijas, Dānijas, Zviedrijas, Vācijas, Itālijas un Polijas. Viņi atklās, kā savu radošo balsi pielāgot mūsdienu modes tirgus prasībām un kāda loma ir modes ilustrācijām un korporatīvajai sociālajai atbildībai veiksmīga zīmola attīstībā.

Ikviens modes un tekstila industrijas topošais un esošais profesionālis var pieteikt dalību semināram, aizpildot pieteikuma anke

Dalība seminārā ir bez maksas!

Seminārs notiek starptautiskās tekstila industrijas izstādes «Baltic Fashion & Textile Riga 2015» laikā, kas no 16. līdz 18. aprīlim norisināsies Ķīpsalā. Izstādē būs aplūkojams daudzveidīgs tekstilmateriālu un tekstilizstrādājumu klāsts, ko prezentēs dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Taivānas, Indijas, Spānijas, Itālijas, Uzbekistānas, Turcijas, Pakistānas, Lielbritānijas, Ķīnas, Ukrainas un Apvienotajiem Arābu Emirātiem.

Vairāk: www.balticfashiontextile.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu