Pārvērtības «Viņš pārvērta viņu...»: lai viņa top rotaļīgāka un ne tik apzinīga!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šī ir trešā sērija «Egoistes» pārvērtību projektā «Viņš pārvērta viņu...», kurā katrs no četriem vīriešiem mīļotās sievietes tēlu izveidoja pēc saviem ieskatiem. Šis būs stāsts par Ievu un Kasparu - pāri, kurš ir, kā viņi paši saka, pirmais interneta iepazīšanās mīlas stāsta auglis. Un kāpēc lai mīlestība nebūtu tā, kas vīrieti mudina palutināt savu sievieti?

 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pieteikums - un ko vīrietis gaida?

Kaspars pārvērtībām savu sieviņu pieteica viens no pēdējiem - ielēca beidzamais jau ejošā vilcienā. Tomēr tas nemazina viņa vēlmi, lai starp pārvērtību dalībniecēm būtu tieši viņa. «Nojaušu, ka būšu viens no pēdējiem, kas mēģina jūsu «Pārvērtībām» pieteikt savu sievu. Ceru, ka tas nebūs par vēlu un man tomēr izdosies viņai šo jauko iespēju piedāvāt.»

Foto: no personīgā arhīva

Kā Kaspars raksturo situāciju, kāpēc tieši viņai būtu nepieciešams šis piedzīvojums, - Ieva esot pārāk apzinīga! «Viņa ir

burvīga sieviete un sieva, bet nu tik traki apzinīga...

ka vajag palīdzēt ar iejaukšanos «no ārpuses», lai viņa atmestu praktiskos apsvērumus un ļautos sevi tā kārtīgi palutināt,» pārliecināts ir Kaspars.

Ko Kaspars gaida no pārvērtībām? «Neesmu mākslinieks, tāpēc vēlamo sievas portretu uzzīmēt nepratīšu. Taču ticu, ka jūsu komandā strādā profesionāļi, kas pratīs pareizi izvērtēt viņas burvību un piešķirs tai papildus skaistas, jaukas un pozitīvas nianses! Ja nu būs tā, ka būs jādefinē šis tēls precīzāk, – gan jau pratīšu arī to,» atbild rūpīgais vīrs. Tomēr apdomājies uzver, ka

matus gan vajadzētu atstāt sarkanus, tikai vēl ugunīgāk sarkanus!
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pārvērtības

Pārvērtības notika sadarbībā ar TVNET ilggadīgo partneri skaistumkopšanas jomā - salonu «HAIRRIGA».

Hairriga

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Lilijas matu meistare, «HAIRRIGA» friziere Žanna:

«Klientei ierodoties uz pārvērtībām, mati bija pabalējuši, krāsa bija zaudējusi savu spozmi un īpaši sausi bija matu gali.

Vīrs gribēja ļoti spilgtus matus, kategoriski lai nebūtu blondīne, un nedaudz viļņainus matus,

bet ne ilgviļņus. Pārējo atstādams manā - meistara - ziņā. Piedāvāju matus nogriezt līdz pleciem, nogriezt matu galus - lai vieglāk ikdienā ieveidot pašai un lai var savākt matus viegli. Nokrāsojām matus spilgti rudus, dažas matu šķipsnas, lai atsvaidzinātu sejas ādu, izbalinājām, poniju nogriezu tā, lai to var nēsāt gan klasiski, gan ieveidotu uz sāniem. Ieveidojām vieglus viļņus, kā vēlējās vīrs.»

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«HAIRRIGA» vizāžiste un kosmetoloģe Elīna:

«Acis tika ēnotas, izmantojot viegli gaišu acu ēnu un papildinot to ar maigi pelēcīgu toni. Acs dziļums Ievai ir pietiekams, tāpēc uzsvars tika likts uz skropstu līniju, izceļot to ar melnu laineri. Uzacīm veicām korekciju. Lūpas izvēlējāmies krāsot oranžā tonī, kas piestāv Ievas matu krāsai un šajā sezonā ir ļoti aktuāli.»

Izrādās,

Ieva dekoratīvo kosmētiku lieto reti, pat uz kāzām viņa nebija likusi profesionālu meikapu.

«Tas viss man ir jaunums. Es pat nezināju, ka ir ir tāds acu laineris, ko man šodien lika. Interesanti, kā tas viss izskatīsies,» sajūsmināta ir Ieva.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«HAIRRIGA» manikīre Dina:

«Krāsojām košas krāsas nadziņus, jo Ieva atzina, ka nebaidās eksperimentēt ar krāsām!»

Foto: No personīgā arhīva/Edgars Kalmēns/TVNET

 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Tērpa medības

«Ikdienā iespējai apmeklēt skaistumkopšanas salonu un iepriecināt sevi ar kādu jaunu apģērbu ļoti bieži nostājas ceļā argumenti, ka «bērniem jau vajag vairāk...», «es to pašlaik nevaru atļauties», «gan jau kādreiz, citreiz...»,» sūkstās vīrs Kaspars.

«Tāpēc gribas viņu iepriecināt! Vēlos ko košu un pavasarīgu. Iespējams, rotaļīgu un ļoti romantisku!»

Vēl Kaspars uzver, ka ikdiena - angļu valodas un vēstures skolotājas darbs, iespējams, liek Ievai būt konservatīvai un ģērbties piezemētos toņos.

«Taču tā tas nav! Esmu pārliecināts, ka skolēniem patiktu, ja skolotāja būtu koša!»

Kaspars izvēlējās Ievai tērpu no veikala «Monton», bet rotaslietas no «Ivo Nikkolo».

Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET
 
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Tikšanās

Tikšanās notika viesnīcā «Islande hotel», kur Kaspars sieviņu sagaidīja ar gerberu pušķi. Kad abi satikās, Kaspars nespēja slēpt sajūsmu par sievas jauno imidžu.

Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

«Mēs ar Ievu gribam vēlreiz izteikt savu atzinību un pateicību visiem, kuri vakar sniedza mums iespēju piedalīties foršajās pārvērtībās! Pasākums bija ļoti jauks. Rezultāts - izcils! Ieva teica, ka tik apčubināta viņa neesot jutusies kopš kāzām. Un tas, manuprāt, ir ļoti pozitīvs atzinums. Man pašam bija milzīgs prieks par sievai sagādāto iespēju nodoties tādām skaistumkopšanas izvirtībām un atpūsties no ikdienas.

Kā balvu par to es saņēmu savu ikdienā smuko sievu supersmuku. Rezultāts bija apburošs.

Tā nu lielais paldies no mums - jūs visi bijāt lieli malači!» priecīgs ir Kaspars.

Pēc emocionālās tikšanās pārim bija iespēja baudīt vīnu un vakariņas ar fantastisku skatu uz Daugavas kreiso krastu. Rīgas panorāma abiem pavērās no «Islande Hotel» 9. stāva restorāna.

Islande hotel

Novērtē arī tu, kā Kasparam izdevās sapost savu dzīves mīļoto sievieti!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu