Sarkana lūpu krāsa ikdienā - «odziņa» vai vulgaritāte?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Kādas ir Jūsu domas par sarkanu lūpu krāsu ikdienā - kā panākt to, lai tas neizskatās vulgāri? Kādas ādas, matu krāsas sievietēm labāk piestāvēs asinssarkanais tonis?

Atbild «Egoistes» eksperts - meikapa mākslinieks Elvijs Strazds-Svētiņš:

Sāksim ar to, ka sarkanie lūpu krāsu toņi ir ļoti dažādi. Tie var būt gan vēsāki, gan siltāki un arī ar citu toņu apakštoņiem. Kāds no šo plašo sarkano toņu klāsta piestāvēs arī jūsu sejas tipam.

Bet, ja runā par sarkanu lūpu krāsu ikdienā, tad ikdienā to var lietot! Ja gribas un ir piemeklēts tieši Tev piestāvošs tonis, tad droši!

Jau sen šie «ierūsējušie» kanoni mazliet ir gaisuši, un sarkanu lūpu krāsu var droši nēsāt arī ikdienā.

Galvenais, lai iet kopā ar Tavu tēlu. Ja māc bažas par to, ka sarkanā lūpu krāsa varētu izskatīties vulgāri, tad vienkārši ir jāpaseko līdzi visam vizuālajam tēlam. Parasti grimā akcentē lūpas vai acis. Ja lūpas ir izteikti sarkanā tonī, tad

acu krāsojumu veidojam mazliet mierīgāku.
Foto: PantherMedia/ScanPix

Un otrādi. Vulgaritātes efektu parast panāk, ja pārspīlē ar visu pārējo.

Sarkana lūpu krāsa pati par sevi vienkārši nevar būt vulgāra.

Labs veids, kā noteikt savu īsto lūpu krāsas toni, ir vadīties pēc gadalaiku principa. Katram cilvēkam ir savs gadalaika tips. Katram gadalaikam atbilst noteikti toņi.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Ja runājam tieši par sarkanajām lūpu krāsām, tad pavasara tipam piestāvēs, piemēram, koraļļu sarkanās lūpu krāsas tonis, rudens tips var eksperimentēt ar gandrīz visiem sarkanajiem toņiem. Bet vasaras tipam ļoti jauki izskatīsies violetie toņi un vēsi rozīgie toņi.

Asinssarkanā toņa lūpu krāsa labi piestāvēs gaišam (vēsam) tipam, kas atbilst ziemas gadalaika tipāžam.



Detalizētāk par visu šo var uzzināt konsultācijās pie vizāžista vai droši rakstot man.

https://www.facebook.com/ElvijsStrazdsStylist

Lai veicas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu