66 gadus vecā Alla Pugačova pārsteidz ar jauneklīgu un stilīgu izskatu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Popularitāti internetā guvusi kāda dziedātājas Allas Pugačovas fotogrāfija, kura publicēta sociālajā vietnē «Instagram».

Allas Pugačovas personīgā stiliste publicējusi fotogrāfiju, kurā krievu estrādes māksliniece izskatās ļoti jauneklīga. 66 gadus vecā dziedātāja foto redzama apspīlētos džinsos, kā arī džinsu jaciņā. Uz acīm Pugačovai ir stilīgas saulesbrilles, kā arī mati ir sakārtoti uz aizmuguri.

Alla šajā fotogrāfijā izskatās jauna un stilīga. Krievu bulvārprese vēsta, ka šāds izskats Pugačovu dara par vairākiem gadiem jaunāku. Acīmredzot Pugačovas stiliste ar savu veikumu ir ļoti apmierināta.



У ВАС ЕСТЬ 5 СЕКУНД ЧТО БЫ СФОТКАТЬ МОДЕЛЬ ПО ИМЕНИ "А" ))) Сколько снимал моделей, актеров и артистов, но снимать человека который катастрофически не любит сниматься, и позирует секунду, это просто трындец )) Собрались выгулить новый прикид джинсовый от Alisher ))) Наржались пока фоткали, наспорились и чуть не разбили мой телефон пока выбирали где удачнее фота )) Ну хотелось мне порадовать друзей моей Музой ))) Ну вроде как то так ))) #alisherstyle #allapugacheva #пугачева #showbiz #jeans #topmodel #bestsinger #popstar #queen #alla #новаяволна #сочи #sochi #russia

A photo posted by alishermoscow (@alishermoscow) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu