TOP 5 šā gada slavenību kāzu kleitas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Nevaram noliegt, ka visas līgavu kleitas ir skaistas, jo tajās topošā sieva vienkārši mirdz no laimes. Tomēr ir pāris kāzu kleitas, kuras šogad tika medītas īpaši! Jāatzīst, visas ir ļoti cēlas un skaistas...

 
Foto: Leta/AFP

Aktrises Nikijas Rīdas kāzu kleita no «Claire Pettibone»

36 gadus vecais Somerhalders un 26 gadus vecā Rīda saderinājās janvārī, bet jau aprīlī mija gredzenus. Nedēļas nogalē internetā parādījās kāzu fotogrāfijas, kurās abi jaunlaulātie ģērbušies baltā. «Visskaistākais rīts,» tviterī rakstīja Somerhalders. Kleitas autore - Claire Pettibone.

 
Foto: Leta/AFP

Aktrises Elisonas Viljamsas kāzu kleita no «Oscar de la Renta»

Aktrise Elisona Viljamsa gredzenus mija ar uzņēmēju Rikiju Vanu Vīnu. Ceremonijai līgava izvēlējās skaistu Oscar de la Renta kleitu. Līdz kāzām abi satikās trīs gadus. Bet šā gada februārī pāris paziņoja par saderināšanos.

Just cause. Still can't believe this happened. Also cause #PastelsOnMyWeddingDress

A photo posted by Allison Williams (@aw) on

9.19.15 Dress by @oscarprgirl Photo by @christianothstudio

A photo posted by Allison Williams (@aw) on




 
Foto: Leta/AFP

Aktierises Sofijas Vergaras kāzu kleita no «Zuhair Murad»

Aktieri Sofija Vergara un Džo Mangonello beidzot šogad savas attiecības noformējuši oficiāli, un nu abi tapuši par vienotu ģimeni. Kāzas bijušas nelielā viesu un tuvinieku lokā, taču katra nianse bijusi pārdomāta. Sarkanas rozes, ziedu aleja, elpu aizraujoša kleita un paši galvenie varoņi - kaisles un mīlestības pilni! Fantastiskā Sofijas Vergaras kleita, kuras autors ir modes dizainers Zuhairs Murads, un romantiskā kāzu deja.



 
Foto: Reuters/Scanpix

Parisas Hiltones māsas Nikijas kāzu kleita no «Valentino»

10.jūlijā Kensingtonas pils oranžērijā apprecējās populārās sabiedrības dāmas Parisas Hiltones māsa Nikija. Līgava bija tērpusies modes zīmola «Valentino» kleitā, kuras vērtība ir apmēram 70 tūkstoši eiro. Nikijai pirkstā bija arī astoņu karātu dimanta saderināšanās gredzens, kurš maksā apmēram 1,4 miljonus eiro. Nikija un Džeimss satiekas kopš 2011.gada. Pagājušā gada vasarā Rotšilds bildināja Parisas Hiltones māsu Nikiju.

Flattered to be one of @Google's most searched weddings this year ?? ?#YearInSearch

A photo posted by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Thank you Valentino Haute Couture for designing me my dream wedding dress! ?

A photo posted by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

 
Foto: EPA

Itāļu aristokrātes Beatrises Boromeo kāzu kleita no «Valentino Haute Couture»

25.jūlijā Monako prinča Alberta II māsasdēls Pjērs Kasiragi (Pierre Cassiraghi) salaulājās ar itāļu aristokrāti Beatrisi Boromeo. Kāzu ceremonija notika Monako. Pjērs Kasiragi (27) ir aktrises un Monako prinča sievas Greisas Kellijas mazdēls, bet Beatrise (29) ir labi pazīstama itāļu žurnāliste. Viņa raksta tādiem laikrakstiem kā «Newsweek» un «The Daily Beast». Kāzu ceremonija notika šaurā ģimenes lokā, to apmeklēja apmēram 70 cilvēku. Beatrisei mugurā bija modes zīmola «Valentino Haute Couture» kāzu kleita.



KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu