Elīna Dobele iepazīstina Japānas tirgu ar savu jauno kolekciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maija sākumā apavu arhitekte Elīna Dobele dosies uz Japānu, lai iepazīstinātu Japānas tirgu ar savu jauno rudens/ziemas 2016./2017. apavu kolekciju «Dancing Marchers».

Kolekcijas «Dancing Marchers» iedvesmas pamats ir Elīnas meitiņas kurpju zīmējumi. Dizaineres meitiņa skaidro, ka visām kurpēm piemīt maģiskas spējas pārvērst to valkātājus par «supervaroņiem» -

kurpes kļūst par uzticamu sabiedroto, piepildot dažādākās fantāzijas, atrisinot dīvainas situācijas un pat mainot tavu likteni.

Tev tikai jāuzvelk pareizās kurpes, lai kājas kļūtu par dejojošām princesēm - «Dance it Rather!», vai, ja gribi pacelties un staigāt pa mākoņiem, - «Spring it Higher», dažkārt gribas pagriezt atpakaļ laiku un atgriezties kādā īpašā dienā - «Move it Bolder». Ja nevari sagaidīt, lai vēlēšanās piepildās ātrāk, - izvēlies modeli «Step it Faster».

«Japānu es iepazinu, studējot arhitektūru. Tādu mūsdienu arhitektu darbi kā Toyo Ito, SANAA, Kengo Kuma un Shigeru Ban man radīja spēcīgu vēlēšanos nokļūt Japānā. Japānā esmu bijusi vairākkārt gan ceļojumos, gan darba komandējumos, un kādu reizi mani uz turieni aizveda kliente pateicībā par viņas ģimenei projektēto māju. Kad kādu laiku neesmu bijusi Japānā, es pat sapņos jūtu tās smaržu,» stāsta Elīna Dobele.

Elīna Dobele radīja pirmo dizaina apavu zīmolu Baltijas valstīs 2010. gadā, un tieši Japāna ir pirmā ELĪNA DOBELE zīmola eksporta valsts, kur apavi tiek tirgoti vairākos konceptuālās modes veikalos kopš 2011. gada.

Kolekcijas atklāšanas pasākums notiks 2.maijā Latvijas vēstniecībā Japānā ar LIAA (Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra) līdzdalību.

Savukārt Latvijā jauno kolekciju «Dancing Marchers» varēs iegādāties no augusta ELĪNA DOBELE veikalā Vaļņu ielā 12.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu