Pirmā Latvijā radītā kleita uz Kannu sarkanā paklāja

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Rūbija Bārnhila ir uzlecoša Holivudas zvaigzne, meitene, kura 11 gadu vecumā lieliski orientējas ne tikai kinomākslā, bet arī modē. Rūbija aug Češīras grāfistē, tiek audzināta labākajās britu tradīcijās un ar savām lieliskajām manierēm un izkopto gaumi jau kopš 2011.gada iekaro kino skatītāju sirdis. Šobrīd viņas honorārs par lomu Stīvena Spīlberga filmā "The big friendly giant"/"Lielais draudzīgais milzis"/ sasniedz apmēram 490 000 sterliņu mārciņu. Nav brīnums, ka šī talantīgā meitene iznācienam uz Kannu sarkanā paklāja sev kleitu izvēlējās pati!

«Kā mūsdienīgs bērns, Rūbija sev kleitu meklēja interneta veikalā childrensalon.com, kur

līdzās tādiem zīmoliem kā Burberry, Dior, Gucci, Fendi, Roberto Cavalli var atrast arī mūsu radītos apģērbus.

Mums veicās, viņai iepatikās tieši mūsu kleita - Lazy Francis jau lielu popularitāti iekarojušais modelis,» stāsta dizainere Olga Krūze. «Es ar Rūbiju tikos klātienē. Zālē, kur bija daudz tērpu no pasaules augstākā līmeņa dizaineriem un viņas stilists viņai piedāvāja kleitas, kas bija viena par otru krāšņākas, Rūbija atkal izvēlējās Lazy Francis. Domāju, ka ir lieki stāstīt, cik lieliski bija to piedzīvot! Es ar savu darbu ļoti cenšos iekarot ne tikai Latvijas, bet arī ārvalstu bērnu sirdis, un šis bija izcils panākums! Mani pārsteidza šīs meitenes profesionalitāte - viņa izvēlējās kleitu, kas atšķīrās no visām citām, un atteicās no savu palīgu piedāvājumiem to papildināt ar bantēm, lentām, volāniem un ziediem,» iespaidos dalās dizainere.

«Sinepju zaļā krāsa lieliski izcelsies uz Kannu sarkanā paklāja!» pārliecinoši teica Rūbija un nekļūdījās.
Foto: AP

«Notika tikai viena kleitas piemērīšana Londonā, tāpēc darbs bija jāpaveic nevainojami - lai tērps meitenei derētu ideāli.» Olga Krūze skaidro, ka laika bija ļoti maz - tikai divas dienas! «Man nebija laika šūt jaunu kleitu, un kolekcija jau bija teju pilnībā izpārdota. Neraugoties uz to, ka Rūbijai ļoti patika

pie kleitas apakšmalas piestiprinātie zvaniņi, tos vajadzēja no kleitas noņemt, jo to skaņas Rūbijai traucētu sniegt intervijas.

Šī kleita ir radīta no dabīgā zīda un 25 metriem vieglu smalku mežģīņu apakšsvārkos un noteikti ir sarkanā paklāja cienīga!» informē Krūze.

Jāpiebilst, ka jaunajai aktrisei šis bija pirmais tāda līmeņa pasākums. Viņa pati to komentēja, stāstot, ka pirms filmēšanās ilgi apmeklējusi teātra mākslas nodarbības:«Tas ir īsts brīnums, ka es esmu šeit!» Rūbija teica žurnālistiem. Fotogrāfijas, kurās viņa redzama pie rokas Stīvenam Spīlbergam, īsā brīdī sociālajos tīklos apceļoja visu pasauli. Tā strādā Holivudā!

«Ceram, ka mūsu kleitas iekaros Rietumu tirgu! Šis droši vien būs pirmais tāda līmeņa veiksmes stāsts «par kleitu no Latvijas»! Ielauzties starptautiskajā tirgū nav viegli, tur ir daudz talantīgu cilvēku! Tātad - izvēle ir klientu ziņā! Mums tās ir mazas meitenes un zēni, kuriem patīk justies ērti, būt stilīgiem, būt personībām un atšķirties no citiem!» Zīmols Lazy Francis rada ne tikai «couture» kolekcijas, bet arī ikdienas tērpus, kuros akcents likts uz augstas kvalitātes materiāliem un īpašām detaļām, kas padara kolekcijas unikālas.

Foto: AP

Zīmola Lazy Francis darinātais bērnu un pusaudžu apģērbs jau ir pazīstams Latvijā un tālu ārpus tās robežām, kā arī izpelnījies vairāku prestižu modes žurnālu uzmanību. Zīmols ir pazīstams ar saviem izsmalcināti skaistajiem apģērbiem meitenēm, un, atsaucoties klientu vēlmēm, ir paplašinājis piedāvājumu arī zēniem vecumā no 1 līdz 14 gadiem ar uzvalkiem un krekliem svinībām, kā arī ikdienas apģērbu. Jau kopš pašiem zīmola pirmsākumiem 2013.gadā Lazy Francis savus apģērbus un aksesuārus darina un pārdod Latvijā, pašā Rīgas sirdī un ārpus tās, kā arī interneta veikalā www.lazyfrancis.com

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu