Neatvairāmā Žizele Bundhena olimpisko spēļu atklāšanā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/AP/Reuters/Scanpix

Ar krāšņu šovu Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro naktī uz sestdienu tika atklātas Vasaras XXXI olimpiskās spēles. Ceremonijā ar savu iznācienu žilbināja arī pasaulē vislabāk atmaksātā modele, Brazīlijas lepnums - Žizele Bundhena. Jāatzīst - īpaši seksīgs elements atklāšanas ceremonijā.

Žizele atklāšanas ceremonijā bija tērpusies sudrabotā, brazīliešu dizainera Alexandre Herchcovitch modelētā vakarkleitā. Kleitas šķēlums un dekoltē modeles defilē iznācienu padarīja īpaši seksīgu!

Žizele Karolīna Bundhena (portugāļu: Gisele Caroline Bündchen) dzimusi 1980. gada 20. jūlijā, Horizontinā, Brazīlijā. Viņa ir brazīliešu modele, kā arī kinoaktrise. 1990. gadu beigās viņa bija viena no pirmajām brazīliešu modelēm, kas gūst panākumus. Laika posmā no 2000. līdz 2007. gadam viņa bija viena no Victoria's Secret Angels. Kopš 2004. gada Ž. Bundhena ir vislabāk apmaksātā modele visā pasaulē un 16. bagātākā sieviete izklaides industrijā ar 150 miljonus ASV dolārus lieliem ieņēmumiem. Modeles Klaudija Šīfere un Naomi Kempbela ir atzinušas, ka Ž. Bundhena ir vienīgā īstā «supermodele». Viņa ir filmējusies filmās «Ņujorkas taksometrs» (Taxi; 2004) un «Sātans Pradas brunčos» (The Devil Wears Prada; 2006).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu