SAZ rudens-ziemas 2016/17 kolekcija: romantiskā slāvu tautas pasaka

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sieviešu dizaina apavu zīmols SAZ pašmāju publikai prezentējis slāvu iedvesmoto rudens-ziemas 2016/17 kolekciju. SAZ rudens - ziemas 2016/17 kolekcijas iedvesma smelta slāvu elegances bagātībā un romantiskas noslēpumainības caurvītās slāvu tautas pasaku ilustrācijās. Kolekcija ir nostalģisks ceļojums folkloras fantāziju pasaulē, kas balansē starp brīnumainu burvestību un tautiskuma šarmu pretmetus slāvu inteliģences garam.

Kolekciju, kas iepriekš jau prezentēta starptautiskā modes izstādē Pure London Londonā, raksturo kontrastu saspēle, kas rotaļīgi koķetē par sievišķības, brieduma un glamūra robežām. Tas ir – ne vien dziļo, tumšo krāsu toņu greznības un militāras pompozitātes elementu pretstatījums košu krāsu detaļām, spilgtu abstraktu ziedu ornamentu un ogu motīviem, bet arī lakādas glancētu virsmu pretstatījums zamšādas un tekstila faktūrām un dabīgās kažokādas akcentiem.

Kolekcija tika prezentēta atbilstoši kolekcijas stilistikai – par godu slāvu galda kultam un tējas dzeršanas senajām tradīcijām luksusa klases viesnīcā Pullman klātesošajiem tika uzburta mielasta noskaņa, kur galdā blakus patvārim, augļiem un rožu saldiem žagariņiem vizuālam baudījumam tika «servēti» jaunās kolekcijas modeļi.

Pilna kolekcija iegādājama zīmola interneta veikalā: www.saz.lv no 10. augusta.

www.saz.lv

Par zīmolu

  • SAZ ir Latvijā radīts rokām darinātu dizaina apavu zīmols, kas pieteica sevi 2015. gada sākumā ar pavasara - vasaras 2015 kolekciju. Zīmols izstrādā 2 sezonālās kolekcijas gadā. SAZ zīmola autores un dizaineres, Sanita Avotiņa un Inga Šabovica, aizvien paliek uzticīgas ekstravaganta dizaina apvienošanai ar funkcionalitāti un roku darbu, radot rotaļīgus, ekstravagantus apavus, kas nezaudē to sievišķību un apaviem tik svarīgo lietojamību.

  • SAZ jaunākā kolekcija, pavasaris – vasara 2017, kas septembrī tiks prezentēta starptautiskā modes izstādē Central Asia Fashion Kazahstānā, pašmāju publikai tiks atklāta 2017. gada martā.

  • Zīmolam raksturīgi papēži, kuri veidoti, izmantojot koka atgriezumus. Saplākšņa izmantošana nodrošina ne vien augstu papēžu izturību, bet arī kalpo kā dekoratīvs elements – grebšanas procesā atklājas līmējuma vietu un koksnes šķiedru dzīslojums.

  • Visas zīmola iepriekšējā kolekcijas pieejamas: www.saz.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu