Supermodele Džidži Hadida gatava lauzt stereotipus

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gigija Hadida, stila ikona un tendenču noteicēja, kuras dzīvē fitness ieņem ļoti būtisku lomu, apvieno spēkus ar Reebok un turpmāk reprezentēs zīmola #PerfectNever kustību, kas iedvesmos sievietes visā pasaulē lepoties ar savām nepilnībām, novērtēt to skaistumu un veicinās pašattīstību.

Kopā ar Reebok Džidži aicinās sievietes izmantot fitnesu, lai izvēdinātu galvu un izlādētu uzkrātās negatīvās emocijas, paralēli saņemot daudzus citus fitnesa psiholoģiskos, fiziskos un sociālos bonusus.

Kā starptautiskai supermodelei Hadidai nav svešs perfektuma prasības spiediens, konstanti sadzīvojot ar regulāru kritiku un pastiprinātu dzeltenās preses uzmanību. Tieši caur fitnesu Hadida atklāja savu iekšējo mieru. «Treniņi man nav tikai fiziska nodarbe, bet arī garīga. Tā palīdz aizmukt no trokšņa, un tas ir vienīgais laiks, kad mans prāts apklust. Kad biju profesionāla atlēte, es biju tik fokusēta uz perfekciju, ka treneri man lika pārtraukt treniņus.

Es par daudz koncentrējos uz savām kļūdām, kuras radīja ķēdes reakciju, un tādā veidā tikai šaustīju sevi vēl vairāk.

Tomēr ar laiku iemācījos izmantot savas nepilnības, lai gūtu jaunu iedvesmu, jaunus panākumus un jaunu enerģiju. Manas nepilnības mani iedvesmoja izaugsmei.»

Hadida un Reebok turpmāk dalīsies personīgajā pieredzē un sniegs padomus, lai arī citām sievietēm palīdzētu pieņemt savas nepilnības un tās viņas iedvesmotu sevi pilnveidot un attīstīt, domājot tikai par savām sajūtām un vēlmēm, nevis izpatīkot sabiedrības viedoklim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu