Kino nakts «Lielais Kristaps» stils: eleganti un izsmalcināti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA; TVNET, Jānis Škapars

Nacionālajā filmu festivālā «Lielais Kristaps» tika noskaidroti gada izcilākie sasniegumi latviešu kino un aktiermākslā. Tagad laiks noskaidrot izsmalcinātāko tērpu īpašniekus!

Nacionālā filmu festivāla dalībnieces un laureātes bija izvēlējušās divu tipu tērpus - vienmēr klasiski eleganto melno vai izteiksmīgu un gaumīgu krāsu gammu. Kā jau ierasts šāda formāta pasākumos, ja tērpsies melnā vakartērpā - nekad nebūsi nošāvis greizi. Turklāt, ja tērpu papildina koši aksesuāri vai kāda caurspīdīga detaļa - nepamanīts nepaliksi.

Festivālā varēja redzēt arī avangardiskāka stila piekritējus, kas nebaidās eksperimentēt un uzdrošināties. Īpaši košajās krāsās tērptās dāmas, kas savu personību centās izcelt ar dzelteno, zilo un violeto krāsu.

Tomēr lielākās uzslavas šoreiz gribas izteikt dāmām, kas bija izvēlējušās īpaši izsmalcinātus vakartērpus, kuri atmiņā paliks vēl ilgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu