«Halens» un «Cellbes» iepazīstina ar savu 2016. gada rudens kolekciju

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Viesnīcā «Pullman Riga» Zviedrijas modes zīmoli «Halens» un «Cellbes» iepazīstināja ar savu 2016. gada rudens kolekciju Latvijas un Igaunijas stilistus, slavenības, redaktorus, klientus un emuāristus. Rudens modes maratons ir oficiāli atklāts ar vairāk nekā 40 «Halens» un «Cellbes» tēliem, ko sagatavojusi slavenību stiliste un modes māksliniece Indra Salcēviča un kas tika demonstrēti vairāk nekā 120 viesiem. Pieczvaigžņu viesnīca «Pullman Riga» bija pārvērsta par burvju mežu, kur viesi ne vien vēroja modes skati, bet viņiem bija arī iespēja aplūkot, kā stikla meistars Artūrs Virbulis veido stikla figūriņas, un baudīt ikoniskos «Martini» un tonika kokteiļus. Pasākumu vadīja televīzijas dīva Lelde Lietaviete.

«Galvenās «Halens» šoruden raksturīgās krāsas ir meža zaļā, dažādi pelēkie un bordo toņi. Šajā rudens kolekcijā ir daudz sievišķīgu kleitu — piegulošu un zvanveida, maksi un A silueta —, kārtainu adījumu, vestu, krekljaku un bleizeru,» stāsta modes skates stiliste Indra Salcēviča. ««Cellbes» rudens kolekcijā ir divas galvenās tendences — «Eleganta klasika» un «Sievišķīgas detaļas». Galvenās kolekcijā redzamās krāsas ir dabas iedvesmoti zemes toņi — violets, rūsas un sūnu zaļš.»

«Halens» iepirkšanās vietnē piedāvātās rudens modes tendences pārsteidz ar siluetu un krāsu bagātību. Aktuālie adījumi piesātināti rudenīgās vīna krāsās lieliski kontrastē ar aktuāli melno. Koptēlu padara interesantu boho stila iezīmes un 70. gadiem raksturīgās piegriezuma līnijas svārkos un kleitās.

«Esmu patīkami pārsteigta par lielo atsaucību mūsu pasākumam un priecājos, ka mūsu visuzticīgākie klienti ieradās skatīt jaunākās tendences, ko var turpināt pētīt «Halens» un «Cellbes» interneta veikalā. Iepazīstieties ar mūsu iedvesmojošo piedāvājumu «Rudens toņi», «Rudens dzeja», «Nedēļas nogales atpūtnieks» un «Diena un nakts»,» aicina Consortio Fashion Group rīkotājdirektore Baltijā Svetlana Elsone.

Viesu vidū bija Sindija Vilde, Liene Skulme, Liene Stūraine, Jeļena Strahova, Jūlija Verbicka, Jūlija Rumjanceva, Olga Kolotova, Santa Kola, Sergejs Hatanzejskis, Jana Duļevska, Mārtiņš Kapzems, Agnija Grigule, Betija Sadauska, Kašers, Ieva Bondare ar meitu un daudzi citi. Modeļu vidū bija arī «Halens» un «Cellbes» klienti kopā ar dzīves stila un modes emuāristi Brigitu Dambi un slaveno latviešu «YouTube» lietotāju Aneti Ozoliņu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu