Tiešraide: Latvijas modes nedēļas «Modes manifestācija» skates

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā piektdien, 21. oktobrī no plkst. 20.00 tiešraidē vērot Latvijas modes nedēļas «Modes manifestācija» otrās dienas skates.

Modes manifestācija ir notikums, kurā ikviens var pārliecināties par Latvijas modes zīmolu daudzveidību, vērojot vairāk nekā 20 dažādu zīmolu kolekcijas un pieteikumus. Modes skatēs apskatāmi gan iemīļoto pašmāju modes dizaineru, gan strauju attīstību piedzīvojušo modes zīmolu, gan arī jauno talantu radītie tērpi.

Tiešraides programma 21. oktobrī:

Žanete Auziņa

«Status by Shtamguts»

Baiba Ladiga

Vita Radziņa/ «Sofia Lark»

«Taste by Sonita Pāvuliņa»

Alexander Pavlov

«Slow by Elīna Štobe».

Tiešraide no Latvijas modes nedēļas «Modes manifestācijas» turpināsies rīt, 22. oktobrī no plkst. 16.00, un tajā būs redzamas bērnu zīmolu «Hebe», «Petra.lv» un «Leny Tomy Factory» skates.

«Modes manifestācijas» tiešraide skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straume – lietotnē un internetā.

«Modes manifestācijas» tiešraide skatāma arī šeit

Latvijas modes nedēļas apmeklētāji un tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturus #ModesManifestācija un #LMTstraume.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu